33

Резултатът

преди 4 години

Всяка година в здравеопазването се наливат от 500 милиона до 1 милиард. Резултата - лекарите богатеят,а българинът умира.

32

Идеалист

преди 4 години

За да разберете истината, може да попитате наши роми, които са се лекували в Германия от Исхемична болест на сърцето. Колко струват там процедурите и какво е отношението към болните и колко изследвания се правят. А давате ли си сметка какво е медицинското обскужване в малките градове, да не говорим, че по селата на 10 км от общинскиото градче е добре, ако домашният лекар се вестне за 2 -3 часа на седмица и е голям късмет ако има мед, сестра. Хората няма кой да ги погледне.

31

65

преди 4 години

След коя процедура

30

Анонимен

преди 4 години

Масово практика във българия,познавам доста хора,някои умряха а други станаха по зле след процедурата.Тази държава никога няма да се оправи.

29

Анонимен

преди 4 години

стендовете са вредни ... разледване на ББС от преди 5 дни https://youtube/watch?v=_vGfJKMbpp8

28

65

преди 4 години

Трябва да се уточни нещо.Дали коронарографията е животодпасяваща или твърде опасна ,даже животозастрашаваща.От статията е малко неясна.Да не говорим колко лъжат лекарите ,колко безопасна и колко холям процент успеваемост има про катетърната аблация.Не са 95%, 65-70%. Тя се прави при тежки или чести аритми.Тя е тежка за лекарите, и много опасна за пациента.Истината трябва да се казва,не да се правят на магьосници.Да не говорим за злоупотребите със тазобедрените стави, платната за хернии.УЖАС!!!!!

27

Анонимен

преди 4 години

То може и нищо да не са поставили и само да са цепнали кожата.Това ебяла търговия и не се знае как ще серегламентира в бъдеще.Предстои казуса да се развие в законова рамка.Клиентите би следвало да искат онлайннаблюдение на операцията от близки или довереномедицинско лице,за да неостане безбял дроб,примерно.

26

лилит

преди 4 години

КОГА ЩЕ СЕ ДАДЕ ГЛАСНОСТ И НА ОПЕРАЦИИТЕ В ОРТОПЕДИЧНИТЕ КЛИНИКИ И ОТДЕЛЕНИЯ В БЪЛГАРИЯ - ПО ВЕЧЕ ОТ 7000 НА ГОДИНА, СКЪПИ КОНСУМАТИВИ И КЛИНИЧНИ ПЪТЕКИ, ПОДМЯНА НА СКЪПИ СТАВИ С ЕВТИНИ, ПРИ НАЙ МАЛКАТА БОЛКА СЕ СМЕНЯ СТАВА И Т.Н.

25

Анонимен

преди 4 години

лекарите в бг са подли и гадни и хората ги ненавиждат

24

магистрат

преди 4 години

Слагането на стент-менте да се криминализира с 20 годишна присъда без право на обжалване.Ефекта ще се усети веднага!

23

Анонимен

преди 4 години

До Елена ЕфремоваПиши още, съпричастни сме!

22

Анонимен

преди 4 години

-Ти какво работиш?- Трафикант на човешки органи съм.- Каквоо, ти сърце имаш ли!!!- В момента не, но в четвъртък чакам едно. Звъни тогава да се разберем.

21

Ванката

преди 4 години

Дойче веле!?... ЕЖК... Хиляди инфаркти са предотвратени, хиляди хора са спасени чрез стентиране - каква е целта на тази полуанонимна статийка? Да се откажат хората от стентиране и да се насочват към "честните" частни и западни клиники ли или да се започне лов на вещици? Ако тук процедурата е 5 000 лв., там е над 50 000 евра. Кой има полза да се закрият инвазивните кардиологии в държавните болници?

20

Анонимен

преди 4 години

*** в Англия да ти сложат стент - поне 1 година ще те мотаят и прецизират дали имаш нужда. У нас ги слагат за здравей-здрасти!

19

Анонимен

преди 4 години

Копаем дъното. Скоро пациенти няма да има паради страх.

18

Анонимен

преди 4 години

"Всичко това е следствие на силно занижения контрол на Здравната каса върху одобряваните разходи на специализираните клиники" И докога???

17

Анонимен

преди 4 години

Това си е престъпление направо за затвор.

16

Анонимен

преди 4 години

Ако не си отишъл с болки и съмнения за пресен инфаркт, то поставянето на стент не е спешно и човек не трябва да се съгласява, докато не получи второ мнение. Стентаджиите плашат човека на момента, като го лъжат, "че до няколко дни ще получи инфаркт" за да подпише, че е съгласен да го стентират. Кой изгорял дотук, изгорял. Не е луд този, който е изял зелника, а тези дето са му го сервирали без надзор.

15

Анонимен

преди 4 години

Най-малкия проблем са източените пари от НЗОК.Голямото престъпление е,че стентирането на здрав човек фактически го инвалидизира доживот.От тук насетне той завинаги трябва да пие лекарства против запушване на стента и да ходи на контролни прегледи.При контролните прегледи след 1-2-3г. ще му кажат,че е "добре" да му сложат още 1-2-3 стента.Превъщат здрав човек в психическа руина с предсмъртни изживявания,но и 30хил.лв. заплати за стентаджиите.Време е някой да влезе в затвора,иначе няма да спрат!

14

gogo

преди 4 години

тендециозна статия. Не става ясно имал ли е стеноза. Как ти поставят стент без съгласие, не е възможно. Само мога да кажа че откатто слагат агресивно стентове смъртноста намаля знчително.