10

старшина Горанов

преди 4 години

До АНОНИМНИЯ под 11:Това са селски номера, друже !Защото по този начин натоварвате Застрахователите,които трябва да изплащат високи суми за обещетение при пътни инциденти: - Заради вашите прищевки . . .За това трябва да бъдете подвеждани под Съдебна отговорност,при новите изменения в Закона !

9

Анонимен

преди 4 години

мошенници

8

Щирлиц

преди 4 години

Автобусни превозвачи?Не,благодаря,да се превозват сами.

7

House M.D.

преди 4 години

Това Магдаленче явно е вдовицата на Клюна. Също е явно, че превозвачите са неспособни да работят в условията на конкуренция. Последният пасаж от статията е нагла лъжа.

6

МНЕНИЕ

преди 4 години

Добрия Вариант е да избявате Официалните Фирми за Превоз на Хора .Причините са няколко .Ако Използвате Нелегални Преозвачи и Споделено Пътуване имата Предимство - Застраховка по Време на Превоза , и Плащате 20% ДДС към Бюджета Ни в цената на Горивото .Ако Използвате Легалните Превозвачи рискувате при Инцидент да не ви платят Обезщетение - те нямат Застраховки . Втория Проблем при Легалния Превоз е че не внасят никакви Данъци към Бюджета - Горивото е Нелегално .

5

Анонимен

преди 4 години

Стачката си е стачка. Дано не намалеят отчисленията към баш сожука,че тогава става лошо. Глад, мизерия и нерви.

4

Анонимен

преди 4 години

Като не им изнася може да си закрият бизнеса.

3

Анонимен

преди 4 години

Жалки герберастки смешници. Само имитират дейност.

2

наблЮдИтел

преди 4 години

значи 400 км по 7ст (най-високата тарифа която се предлага) = 28 лв. на курс като повишат цената на билета с 60 ст ще си ги избият.за какво роптаят ?!?

1

българин

преди 4 години

Ама има ли нещо законно в тази територия ,защото аз не се сещам !!