76

Хххх

преди 4 години

Ако не спази обещанието си за Брекзит.....консервите ще бъдат извън политиката следващите 10г. минимум

75

А сега сериозно

преди 4 години

До Анонимен 76Истината е,че самите англичани не искат да излизат от ЕС,но ги натискат да излизат-----------------------------------------------------------------------------------------------Да! И нека позная кой- Путин и троловете му във Фейсбук. Но не са ВВС и останалите уважавани медии на които всички се доверяваме.

74

А сега сериозно

преди 4 години

Страхотна снимка. Казва всичко което бихме прочели в статията. Без да четем целия бълвоч и си губим времето. Бас държа че никой не я прочел.

73

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 74Истината е,че самите англичани не искат да излизат от ЕС,но ги натискат да излизат....Истината е че българския лайнурко трябва да си наляга пищялите в Лайнурия и да не се меси там където не му е работа! Хем насссрран, хем пълен с "мъдрост", ама фекална!

72

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 73Винаги ми е било интересно как става така, че обикновените хора гласуват явно против интересите си. Хората му викат на това да се застреляш в краката. Няма да умреш, ама ще страдаш. Сигурно е от недостатъчно акъл. Или от някакъв мазохизъм. Наистина нямам смислено обяснение.....Тебе кой те пита или интересува от кокошкарското ти мнение! Лайнаристите нямат дума в Англия, особено българските!

71

poprawka

преди 4 години

Тоя Колбин = Корбин

70

Анонимен

преди 4 години

Винаги ми е било интересно как става така, че обикновените хора гласуват явно против интересите си. Хората му викат на това да се застреляш в краката. Няма да умреш, ама ще страдаш. Сигурно е от недостатъчно акъл. Или от някакъв мазохизъм. Наистина нямам смислено обяснение.

69

Анонимен

преди 4 години

До ОЛДТоя Колбин,не е сривал страната им,срина я Тачер - англичаните масово оставаха на улицата без работа,мина приватизицията и им разруши страната,Тачер е човек на школата на Фрийдман,която само руши,а не създава нищо освен масова безработица,глад,бедност и приватизация.Истината е,че самите англичани не искат да излизат от ЕС,но ги натискат да излизат.

68

ОЛД

преди 4 години

от Корбин лъхаше на комунизъм а в нормалния свят това е по-лошо от чумата.

67

ivailo

преди 4 години

И за Великобритания също...

66

анти

преди 4 години

До MY *** YANKOДа се чудиш как Англия е съществувала толкова дълго преди ЕС?! Света за тях няма да свърши след Евроге.ския съюз, ама ние още дълго ще седим на пачи яйца!

65

Анонимен

преди 4 години

обикновен турски запapтък.Какво повече да му коментираш.

64

Анонимен

преди 4 години

Зад икономиката на Англия седи Сащ най-голямата икономика в Света.Немците ще го *хат щото ако ФВ се откаже от Бентли а Бмв от Ролс и Мини ще загубят пазари и ще се смалят.

63

+-

преди 4 години

Британия ще излезне по-сина от напускането на ЕС

62

Анонимен

преди 4 години

Ето на това му се вика "пирова победа"! Точно такава е била и "победата" на Елцин в Русия..........победил на изборите, но........развалил страната си! Така ще стане и с великобританията! джонсънчо победи на изборите, но ще си развали страната, или по-точно остатъка от "великата" английска империя!!!

61

Велик е нашият в-к

преди 4 години

Нито един от 10 коментара които прочетох не дава мнение за статията,а всички коментират причеката му,нациолноста му,външноста му...а това говори ,че тук е пълно с неграмотници,а след това искат да живееят добре.

60

Анонимен

преди 4 години

Проблема е Ирландия.Не е трябвало да се отцепва.Така става когато неправилните хора с френска кръв са на неправилното географско място.

59

Анонимен

преди 4 години

То на такъв каквато и снимка да сложиш, все един и същ ще е. Снимката не прави човека, човекът прави снимката.Завършен идЕот.

58

Анонимен

преди 4 години

Гребен, нещо? Няма ли кой да му подари за Коледа?

57

Анонимен

преди 4 години

Отиват му рогцата, но повече ще му отива усмирителна ризка.На райета.