25

СТИГА ЛЪЖИ

преди 4 години

ПРЕСТАНЕТЕ С ЛЪЖИТЕ:ДЕТЕТО МИНАЛО НА ЧЕРВЕНОКУПИЩА ОЧЕВИДЦИВСИЧКИ ДОБРЕ ОПРЕДЕЛЯТ ВСЕКАКВИ ВИДОВЕ СКОРОСТИЕЛЕМЕНТАРНО: АКО КОЛАТА СЕ Е ДВИЖИЛА С ОБЯВЕНИТЕ 40км/ч ЗНАЧИ 40000 /3600= 12 метра/сек.ЗНАЧИ ЧЕ КОЛАТА Е БИЛА НА ПРИБЛИЗИТЕЛНО 20 метра ОТ ДЕТЕТО И НЕ Е ВЕРОЯТНО ДА СЕ РЕШИ ДА ПРЕСЕЧЕ ПРЕД КОЛАТАЗАКЛЮЧЕНИЕ: КОЛАТА Е БИЛА ДАЛЕЧЕ И СЕ Е ДВИЖИЛА С 100 до140 км/часЖАЛКО ЗА ДЕТЕТО КОЕТО СИГУРНО ЩЕ ИНВАЛИДИРА И ЗА РОДИТЕЛИТЕ МУПРОСТОТИИТЕ В ДЪРЖАВАТА ЗАПОЧВАТ ОТ ВЪРХА

24

Драго

преди 4 години

Абе...хубаво си беше при другарят Живков (вечна му памет). Крайно време е да се върне пак социализма. Тази демокрация скоро ще ни съсипе напълно.

23

българин

преди 4 години

До 20. Да правилно прочете! Пак бих гласувал за него! Тук говорим за личности! А не за " строй"!-:) И между другото.Сека не сме социализъм. Но сме на 111 место в света по " свобода на словото" и най бедната държавичка в прословутият ЕС. И най най последни във всичко! Е?

22

Анонимен

преди 4 години

тези очевидци явно си носят скоростомера в джоба щом казват че се е движел с 40

21

Анонимен

преди 4 години

При удар с 40, детето щеше да се изправи и да си тръгне. Ако вземем предвид зимните дрехи, и възрастта, то детето е много по-кораво от възрастен човек. Скоростта със сигурност е била доста по-голяма

20

Анонимен

преди 4 години

До българин 18Ако стане от гроба д-р Живков.Пак бих гласувал за него!Благодарение на Живковизма сме на това водещо място във всичко! Държавата *** е вече на повече от 75 години благодарение на БКП и водещите лайнаристи от тази "велика" чисто селияндуристанска партия!

19

Анонимен

преди 4 години

До българинВсичките, до един, са негови последователи!Кои скрити (повечето!), кои явни!Така че никаква алтернатива не е това!

18

българин

преди 4 години

До 14. Нагледах се през комунизма на комунистически мутри! И днес 30 г по късно.Пак такива гледам! Ако стане от гроба д-р Живков.Пак бих гласувал за него! Но за тоя НИКОГА! Който и да седне.Ще е по добре! Едва ли ще ме разбереш но карай. Днес бих гласувал за един 35- 40 г мъж.Със съвременни разбирания за " демокрация" и интелект в съвремието в което живеем. И щом сме демокрация.Трябва да ни управляват истински демократи! Но дърт дядо на 60 да ми се прави на " демократ" и да тупа по рамото всеки

17

Анонимен

преди 4 години

Да добре с 40 км ще смачка предният капак половин метър навътре и ще разбие предното стъкло след тва ще отлети няколко метра напред и ще си счупи 5-6 кости.Или малкият е бил 300 кг бетон или е тичал срещу колата с 50-60 км/ч и бмв-то да е движило с 40 и така реално е било челен удар със 100.Некво много хипер мега дете.

16

Щирлиц

преди 4 години

Много щедро,чак не е за вярване.

15

Анонимен

преди 4 години

Шом е отскоро в НСО значи не е обигран още в игричките им и може да е карал по-бавно.

14

Анонимен

преди 4 години

До българинИ като му "бие шута", той ли ще седне на неговото място? И с каква компания сътрапезници?За мен е важно да разбера.

13

Ясен Желязков

преди 4 години

При лоша видимост, каквато имаме в последните дни, карам изключително бавно и внимателно. Преди години, при подобни условия, изнервени *** от бавното ми каране неправилно и със свирене на клаксон, махане на ръце и несъобразена скорост, предприеха изпреварване. Страшно силната им кола за секунди ги отведе, след подхлъзване, в бетонна мантинела и буквално видях как се тряснаха и колата им се върна назад около метър, почти запушвайки пътя. Простете ми, но само намалих, видях че шават и пак вним

12

Анонимен

преди 4 години

Тези очевидци дали не са измислени? Много ясно че като пътува към гараж в нея няма да има служител. А ако не е возила президентски хрантутник тогава кой или пича от НСО е излезнал да се разходи?

11

българин

преди 4 години

До 10.. Слави нищо няма да направи и не очакваме " чудеса"! Но ще бие шута от властта на д-р Борисов! Това е и идеята!-:)

10

Чичо

преди 4 години

Ще се пошуми малко и после ще потулят случая. А иначе, не мисля, че гнусния, дърт чалгарим може да замести -г-н Борисов!

9

българин

преди 4 години

Който " хваля" д-р Борисов коментара му си седи! Който оплюва Америка, Американското НАТО и ГЕРБ групировката.Бива трит яко! Наистина сме на 111 место по " свобода на словото" Слави ще оправи нещата! Ах как чакаме изборитееее!-:) Ще дойдат!

8

Анонимен

преди 4 години

До българин"На 111-то място по свобода на словото...."

7

Анонимен

преди 4 години

Най-важното е да поеме отговорността и да се извини, като Гелето.Туй е най-важното.

6

Анонимен

преди 4 години

И какви са тези очевидци, които измерват скоростта с поглед?