175

МИнало незабравимо

преди 4 години

На 9 .09.1944 е направен пореден кървав преврат от обсебени от масови убиици направили превратите от 9.05.1923 и на 19 май 1934 година.Проверете архивите вкл поименно ..Да споменем Кимон Георгиев и Дамян Велчев.Същите наглеци вземат власт в България на 9.11.1989 подава София../вероятно става въпрос за духове на масови убиици ..

174

WNimanie

преди 4 години

Много да се внимава Борисов е поен съус спец наркотицит вкл от типа "ШИроки Пръсти" готов е да нареди ограбване на десетки милиарди от БЪлгария предимно за нагло ненужни корупционни обекти. Как НЕК Е платил 1650 000 000 живи кървави лева за два реактора без ПРОЕКТ И БЕЗ ИНВЕСТИТОР ДА ПРОВерят срочно. КОй ще плати на BG тия скъпи тръбопроводи да се докладва.. да не би да струват милиарди евра за сметка на бедния народ..

173

Слава

преди 4 години

ПРиродата още смята че има една огромна Славяно Болгарска держава говореща славянски езици и пишеща на КИРИЛИЦА /велико преславска азбука..Съобщава се че в нея влиза и Полша <Словения,Словакия ,Србия <България Молдавия Украйна Руската федерация и други вкл Аляска..В тази държава освен православни живеят и католици ,мюсулмани и други народи насила принудени да приемат нарочно създадени тн"религии вкл евреи..

172

АМАн от диверсии

преди 4 години

У нас в Монистерства и ведомства са назначени десетки хиляди шпиони диверсанти и платени терористи подава скромно Витоша.ограбват милиарди годишно от народа само за НАГЛО КОРУПЦИОННИ ОБЕКТИ Целта на наглата диверсия срещу БЪлгария- Показно ПИАР изгонване на руски дипломат я РЯзко омразяване на БЪлгария в очите на народите населяващи Братска Русия.В резултат най вероятно българите в Русия ще останат без доходи и приятели..

171

днес

преди 4 години

Велика Русия оствете вългарите те сами ще се удавят в блатото.Заобиколете ги и оставете как ще молят като просяци.Никаква прошка на предателите ГЕРБ.

170

Анонимен

преди 4 години

Къв голям брат ни е тоя запартък Путинчо ?

169

Анонимен

преди 4 години

снимката към статията е набутана за да докаже гърбавия, щърбавия и шкембелиевия.Чудното е че тези които пишат за Борисов,умишлено или наивно винаги намират начин да осмеят Борисов,да подшушнат за некадърност,да го изкарат психично лабав,научно некадърен, полицейски оцапан.Той е Генерал от полицията и Министър Председател.Е как па до сега никой освен журналята не му се подиграваха, подбъзикваха и осмиваха.Нормално е като политик-политически грешки да допуска,като пожарникар- пожарникарски и тн

168

Анонимен

преди 4 години

До 187 русофобДобре де ама аз не съм искал и не искам нато да ме охранява, просто нашите политици ни го натрапи.Добре ако имаше референдум и хората кажат ЗА съм съгласен мнозинството решава, ако кажат НЕ пак съм съгласен м изкуството решава (това е демокрация) а то какво стана искаш не искаш нато те охранява, че има и претенции колко % от БВП да влагаш за оръжия

167

Ю кортес

преди 4 години

Били харесвали русия,глупости.колко са отишли да работят и живеят там,че точно на тия които говорят синовете и дъщерите са на запад.За обикновенните хора ще кажа,че след мача Хърватска русия всичко в квартала се радваше на хърватската победа.

166

Един от Дивия запад

преди 4 години

Аз от 20+ години живея зад голямата вода и съм всичко друго, но не русофил.А Русия харесвам!Но Русия на Толстой и Лермонтов, на Висоцки и Окуджава. Реалните руснаци, които съм виждал, с едно изключение не ми се нравят въобще.А Русия на Сталин и на Путин не я дишам въобще.Така че си мисля, че българите харесват една тяхна си Русия, която съществува само в *** им глави.

165

Хан Тервел

преди 4 години

Странно е да се нарича Русия " големия брат".Не ние ли дадохме територии, православие, писменост, владетели,духовници и национална идентичност на Русия? Не тя ли се роди от нас и стана държава или обратното?Във Русия са вградени три Българии- Стара Велика България,Волжска България и Дунавска България.Първата й даде територия, втората територия и управленски родове, а третата -духовна идентичност.

164

русофоб

преди 4 години

Срамота е да живееш в България на територията на ЕС охранявана от НАТО и да любиш русия която е наи големия враг на таз организираност а пък деистващ ли макар и с исказване което е против организацията на Европа те прави автоматично враг на земята която си стъпил

163

До ани

преди 4 години

Бсп са изхабена партия без никакви свежи идеи.Но не разбрах какво общо има темата с бсп, външната политика е над партийна, и е глупаво да мислиш обратното. Не можеш да кажеш на другите имаме избори, затова договорите ни са ни невалидни вече.

162

Ани

преди 4 години

Статията е интересна и поучителна.Русия не вижда у себе си никаква вина за създалото се положение. Дори залавянето на руски шпиони в България се гледа като недоброжелателен акт то страна на България.Колкото до ядрената енергетика, Германия затвори 70 ядрени реактора по времето на Шрьодер за да направят руската газ конкурентоспособна. Германците получиха привилигировани договори за доставки и някак естествено искат те да продължат.Това не се отнася за България и доколкото зная за Полша.

161

Ани

преди 4 години

От къде на къде БСП които са малцинство, си позволяват да говорят от името на мнозинството?

160

Анонимен

преди 4 години

Проблема на България е не големият брат който винаги прощава, а новият приятел на който ако не му се слугува е много отмъщителен, а и икомически най силен и има страхова невроза да не загуби позицията на най великата сила, и поведението му е психархо.

159

Анонимен

преди 4 години

Не е вярно, че обичаме руснаци! Обичаме рускини!

158

вечна дружба

преди 4 години

Когато малкия брат се нaдyпи,големия винаги прощава!

157

Анонимен

преди 4 години

Русофили, събирайте помощи за оскотелия мужик, че на Путин ще му се види тесен руския Гулаг !

156

рус спортис чис

преди 4 години

Хапваите и пиите обилно с останалите пари търкаите билетчета от лотарията