16

Декларация на НСК -

преди 4 години

От НСК Националната Служба на Крематориумите в БГ разасняват, че ще отказват да кремират тела от които преди да ги метната в пещаа не са отстранени ботоксите, филерките и силиконуткините цецки.Както се казва в комюникето тези синтеттики зафащът по скарите и после какво праиме, допълват работниците. Решение е всеки умрел да си носи нова скара, да нема после тва в урната онова от оная ли е или от още по-оная/онея или оньо

15

ПЕРНИК

преди 4 години

Чакаме .Прокуратурата в Перник се Произнесе че тази Жена е Престъпник .Документите са Изпратени на Спец Прокуратурата .Та те са Откраднали СТОТИЦИ МИЛИОНИ ЕВРА от ЕС - Прокуратурата в Перника е Посочила за Престъпници - Аврамова , Лиляна Павлова и Нено Димов .Чакаме в Перник до 19 Декември - на 20 и 21 Декември Затваряме Кръговото на Магистрала Люлин Даскалово . Няма да позволим Престъпниците да отидат в Гърция за да си изкарат Празниците . Да върнат ПАРИТЕ .

14

Шопо

преди 4 години

Па оти не одите у Перник да живеете с Бойчето?!

13

Анонимен

преди 4 години

за едните няма чист въздух, за другите - вода. мутрите съсипаха държавата и най-вече Лойко и Дебелян!

12

Анонимен

преди 4 години

кога ще разберете, че тия хора няма кой да ги накаже?!? те са недосегаеми. на тази територия законите важат за овцете, не за дупетати и министри...

11

Анонимен

преди 4 години

Я, калинките на тлъстия плешивец Бай Тиквун изпили и тоя язовир.

10

Анонимен

преди 4 години

Не знам, кой е виновен за тази трагедия , НО... в 21 век да допуснеш един град от 100 000 жители да останат без вода е пълна идиотщина !!;) Тези хора трябва да поискат някакво обяснение от Главанака който ще си купува НОВ самолет , а те са без вода !!!;)) Тези всичките опоменати в статията са в един или друг начин подчинени на ГЛАВАНАКА!!!;)) Той да отговори защо е така и да видим кой ще е виновен сега освен НЕГО!!!;))

9

Анонимен

преди 4 години

Тази защо все още не си е подала оставката. Когато спре водата в Делта Хил в Рударци, точно в този момент ще падне Боко3

8

Анонимен

преди 4 години

е как да не се политизира въпросът, като вие назначихте по политически принцип най-големите некадърници за началници на ВиК-то? А областната управителка на Перник пък да не говорил - личното протеже на Цвъко Многоапартаментния да не би да е на професионален принцип назначена?

7

Анонимен

преди 4 години

Абе ша въртат и сучат и накрая виновни ще излязат обикновенните хора.В БГ е така от векове!

6

Анонимен

преди 4 години

До ДианаЕ, не всички са класни специалисти като тебе.

5

Анонимен

преди 4 години

Щом са виновни тези двамата министри, Ненов и въпросната Аврамова -ОСТАВКА СЪД И ЗАТВОР!ДРУГО РЕШЕНИЕ НЯМА.ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ ДА СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ ЗАКОНИТЕ НА РБ И ВИНОВНИТЕ ДА ЛЕЖАТ В ЗАТВОРА А НЕ ДА СЕ РАЗХОЖДАТ ПО СТУДИЯТА.

4

Анонимен

преди 4 години

Аха, тая от нищо не разбира, ама беше много послушна като областен координатор на ГЕРБ във Враца и Баце я воздигна в ранг министър.

3

Анонимен

преди 4 години

Екшън планове без изпълнение. Гарантирано от Борисов-Станишев

2

Диана

преди 4 години

Виновните са в МРРБ, КЪДЕТО ВСЯКА СЕДМИЦА ПОСТЪПВАТ СПРАВКИТЕ ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА ВСИЧКИ ЯЗОВИРИ ЗА ВОДОСНАБДЯВАНЕ.Но там няма специалисти, а само политически коректни кадри, които явно не се вълнуват от тези цифри .И са длъжни да подадат оставка - затова взеха главата на невинните.

1

ай сиктир

преди 4 години

Па то ВиК-то не е виновно виновни са шефовете му и шефовете на шефовете и т.н., и се стигне до министрите. Както винаги у нас виновни нЕма да има и започва да се мисли и да се пишат стратегии след като каруцата се обърне.