5

Анонимен

преди 4 години

Ами не само това .Първоначално са били огромни.Месоядните са ядяли тревопасните.След тва като големите тревопасни динозаври са намаляли постепенно е станало по-трудно и за хищниците да живеят.Измряли са.Не сте ли наблюдавали рибки в аквариум?Доста често се самоизяждат и остават само няколко които ако са месоядни умират от глад.Гущерите и змиите са *** и глупави в нета има много клипчета на змия умряла от преяждане защото се е натъпкала с толкова храна че не може да живее.Гущерите са същите.

4

Гостенин

преди 4 години

Ауууу, де ли пък да не знаехме до сега,а? А защо са измряли животните по време на Креда? Гретето още ли не се е Изказала?*** дай да говорим за ПРОМЕНИ, белким се вържат абдалите.Щото не се вързаха на това, колко е вреден Брекзит.

3

Анонимен

преди 4 години

"По-рано международна група учени заключи, че човечеството вече е повлияло по-силно върху кръговрата на въглерода, отколкото довелото до измирането на динозаврите падане на астероид."===Е-е-е-е-е-е!Е-е-е-е-е-е-е-е-е--е-е--е-е-е-е-е-е!Това бие по точки дори глyпocтите на Грета Тунберг!

2

Анонимен

преди 4 години

Ето, ако слушахте Грета и се борихте с климатичните промени, динозаврите нямаше да изчезнат.

1

lol

преди 4 години

един динозавър оточнил това на неговия tweeter.............