17

До 18

преди 4 години

Даже сега се сетих. Да се увеличат данъците на самотни майки. От едно извънбрачно дете, 1%, две, 2%, три, 3% и още. Всички да се прибавят заедно. Ха сега са видим, колко ще си разтварят краката за без пари.

16

До 15

преди 4 години

Защо? За да има раждаемост ли? Тогава махнете абортите, презервативите, хапчетата против бременност, помощи за самотни майки. Тоя данък пак ли ще е 10% от дохода?

15

Анонимен

преди 4 години

Трябва са се върне ергенският данък въведен в България през 1934 година и отменен през 1992 година. Подобен данък има и сега в Германия, но не се нарича ергенски данък.

14

Анонимен

преди 4 години

А на колко българи са отпуснали такава помощ? На двама, на един или на нула българи....

13

Анонимен

преди 4 години

догодина ще са още по повече, защото "нуждаещите" се размножават в геометрична прогресия!

12

иванов1

преди 4 години

Дали дръжки,дават на които си искат,или който почерпи,или които е тяхен човек,връзкарство,едни и същи,всяка година,познавам самотна майка с дете на 4 години с доход от 450 лв месечно,на която и отказаха и като ги питаш защо,вдигат рамене

11

анонимен

преди 4 години

Още повече да замърсяват въздуха!

10

Анонимен

преди 4 години

Всяка година едни и същи хора получават. Променете критериите, така перманентно бедните не се стимулират да работят. Носим ги на гърба си.

9

ай сиктир

преди 4 години

Е няма що голям повод за хвалби това значи, че бедните са се увеличили или греша.

8

До 4

преди 4 години

Еми не знам за чиновниците. Тези хора работят и изкарват пари. Щом държавата е решила да им даде допълнително пари, добре. Те чиновниците и бездруго не могат да работят в частния сектор, некомпетентни са. А тези помощи отиват предимно за малцинствата, които са безполезни. Повечето, които получават помощи не бечкат, и няма и да бачкат. Щото държавата вече ги храни и топли, даже ток и вода им плаща. Даже има балъци дет дрехи им подаряват.

7

СПОРЕД МЕН,

преди 4 години

трябва да се проверят тези "нуждаещи се", дали имат мобилни телефони.Значи могат да дават 180 лв. през зимата за телефон (по 20 лв всеки месец), но нямат пари за отопление.

6

Анонимен

преди 4 години

Коментар 4 е до коментар 3

5

човек

преди 4 години

Има няколко нива на замърсяване от горене. Стационарни - къщи ,цехове ,които горят отпадъци от производството си ,дърводелни цехове или малки предприятия .Лепилата в талашита , боите - от тях газовете отиват във въздуха. Има и по- големи ,но кой и как контролира?! Другото е ясно-транспорта. Изтласкване на ДВГ-тата извън града и намаляване .Следват технологични процеси ,които също замърсяват .Политиците трябва да се принудят да работят за това.

4

Анонимен

преди 4 години

До 1А за раздадените пари за държавните чиновници нещо да кажеш?Дали да не се спрат парите за некадърниците, че да се научат на работа?Колко дават за дърва на бедните и по колко хилядарки на чиновника?

3

До 1

преди 4 години

Това правят помощите. Увеличават нуждаещите се всяка година. Трябва да се спрат всички помощи, иначе няма как беднотията да свърши.

2

Ром"с

преди 4 години

И ТОВА всичкото което написахте-колко е в пари !?

1

Анонимен

преди 4 години

Значи още повече хора са станали бедни.Това за хвалба ли е?