17

Разединител

преди 4 години

Никакво обединение няма да има ! Шотландия започна да се подготвя за втори референдум за независимост , Стърджън ясно го заяви. Ирландският премиер Лео Варадкар днес пред ББС заяви че "политическият климат на север вече е различен " и всичко е възможно, а и ги чака вот за границата. И сега когато Шин Фейн печелят изходът р ясен ОБЕДИНЕНА Ирландия. В Уелс Къмри печелят 4 места и се заговори за независимост. Та на БоДжо му остава да обединява само Англия .

16

Анонимен

преди 4 години

Защо още не се е състоял брекситът?Много нерешителни в бъдещата енгелезка губерния.

15

Анонимен

преди 4 години

До SichtpunktМи той и нашия "патреот" Варели щеше да се дави, ама на - зам. председател на НС е! Дали се е удавил?

14

Анонимен

преди 4 години

До ЛондончанинЗащо, къде не е така? В цяла Европа е така, в т.н. ЕС се правят абсолютно безпринципни договорки кой къде да седне!Да не би някой да е избирал нещото, наречено ЕК, та ще ни управлява то и ще ни определя какви конвенции да приемаме и какви данъци да плащаме?Англичаните си избраха Джонсън и дали ни харесва или не, това си е техния избор! Не искат в ЕССР - излизат си, но поне има нещо хубаво - вижда се избора на населението!За разлика от нас - НАТО, ЕС, загуба на суверенитет...

13

Sichtpunkt

преди 4 години

Бате Борис ти си мъж...и на думата си дръжТо тая работа не зависи вече много от Борис Джонсън....Ако помните той каза, ако в края на септември GB не напусне EU по-добре да умре? Е още е жив и здрав.

12

Бау

преди 4 години

Бедния злобен народец се радва, че ходенето в Англия ще стане сложно и много бизнеси ще бъда прецакани. Какво го интересува него след като няма пари даже да напусне селцето/градчето си :D

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Е България като напусне "райха" става Вилает на Анкара"Ами България ако остане в гермнско-турския райх пак става вилает на Анкара.

10

Лондончанин

преди 4 години

Имиджа на Борис е много по зле от имиджа на Бате Бойко, например - Bofoon Jonson, Boris the Clown, Boris the liar . Но той е играч-политик, усеща на какво може да заложи, има милиони , ..и раята го аплодира. Всъщност това е и типичния английски политик- не са важни методите, важно е да победиш. Грозна картинка, но работи успешно .

9

Анонимен

преди 4 години

Пере го съчмата този, а стадото блее в един глас.

8

Анонимен

преди 4 години

Този го хапв щъркела по главата, само по погледа се познава.Ех, какво пиле ги окълва горките...

7

Анонимен

преди 4 години

Утре като изгонят Полша и Унгария ще си направят нов Европейски съюз с Грейт Британ.

6

Анонимен

преди 4 години

До 3Е България като напусне "райха" става Вилает на Анкара, Задунайская губерния на Кремъл или сирийска провинция на рускотурската империя !

5

Шалом

преди 4 години

Мощен разгром за либерал-глобалистите и световната болшевишка мафия.

4

Анонимен

преди 4 години

борис джонсън спечели изборите с 99 %.изборите в северна корея приключиха!

3

Анонимен

преди 4 години

Бате Борис ти си мъж...и на думата си дръж..

2

V

преди 4 години

Еврогейския не мой да го удържат ;) Хората ще разберат че без него е много по добре и ще повлекат крак ;) Макрон щял да прай реформа да спести 15 милиарда. Ами че тя вноската на Франция е много по голяма .Къв е смисъла от реформи без да се излезе от четвъртия райх .Без ЕС няма и кой да пречи на търговията с Русия .ЕС обесмисля реформите в Европа .Реформа това означава напускане на райха ;)

1

Анонимен

преди 4 години

Либерастите се пукат от яд - нова победа за нормалните хора.