18

Анонимен

преди 4 години

До Българин /17/"...билбордове на един красив български мъж..."Ясно, ти си красивият български мъж, ама не на фона на българското знаме, а на знамето с цветовете на дъгата, джендеруго! Май ми се мерна в репортажа за демонстрацията пред Парламента за равни права на еднополовите бракове!Хайде направи подписка за преименуването на "Графа"! Ще дойда да гледам! "Бьют Паниковского!".

17

Българин

преди 4 години

По улицата може да има паметни плочи, статуя, или билбордове на един красив български мъж, а не на някакъв руски империалист. Това тук е България.

16

Българин

преди 4 години

Граф Игнатиев е бил българофоб.Улицата трябва да се нарича Ст. Данаилов - Мастъра. Призовавам да направим подписка и веднъж завинаги да се реши въпроса.

15

Анонимен

преди 4 години

Хайде да не бързаме толкова. Първо се сетете за великите им роли в театъра, после именувайте улици и площади.

14

До yesyerday

преди 4 години

I don't believe in yesterday! В Красногорск, до Москва, има улица "Георги Димитров". В Твер и Санкт Петербург - ул. Благоева, а в Санкт Петербург има улица "Софийская" - 18.5 км, 6-лентова.Сравни с Република Северна Македония! В Скопие няма НИТО ЕДНА улица, кръстена на българин, наш град, река, планина!А в София - бул.Македония, пл.Македония, Скопие, Охрид, Битоля, Гевгели, Лерин, Баба планина, Козяк, Куманово, Вардар и още много! Най-широката улица е Тодор Александров! Що не коментираш това?

13

Анонимен

преди 4 години

До гражданинТи май отскоро си гражданин, много не ти достига! Не знаеш кой е Кръстю Сарафов!

12

Анонимен

преди 4 години

Може и Четвърти километър да прекръстят на "На всеки километър" !

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9Ти *** ли си или цял? Граф Игнатиев е голям българафил - това проличава при църковните борби на българското духовенство против фанариотите! Долната русомразка *** започна да измисля всякакви клевети, даже му вмени вината за обесването на Левски, при това с абсурдни, нелогични, безумни твърдения! Срам ме е от вас, неблагодарници, срам за народа ни!Стиска ли ти да застанеш на "Графа" да направиш една подписка за прекръщаването му?Чакам да те видя!

10

yesterday

преди 4 години

Да кръстят улици в Москва на имената на Мастъра Дамиканят, батето славков, люси живкова, и всякакви соц величия

9

Анонимен

преди 4 години

Да прекръстят Граф Игнатиев. Срамно е на такъв българомразец и *** да се кръщава улица-ПОЗОР!!!

8

СПОРЕД МЕН,

преди 4 години

думата "кръщават" не е уместна, когато става въпрос за неудушевени предмети.Кръщаването е приемането на Християнството и отричането от Сатана.Улици и други обекти се "именуват".

7

Анонимен

преди 4 години

До СЛАВА Съгласен. Трябва да зачитаме великите личности, и без това има липса на идоли и опростачване от поп фолка.

6

СЛАВА

преди 4 години

Браво, герои са. Няма на Борисов улица да наименуват! А Граф Игнатиев какво пречи, та да се преименува. Под слънцето има място за всички.

5

Анонимен

преди 4 години

На мастър Йода ли?

4

гражданин

преди 4 години

Направо да прекръстят Народния театър. Трябва по комунистически тертип да издигаме паметници и мавзолеи. Пълно е с паметници, които всички подминават като улични знаци.

3

Анонимен

преди 4 години

Некъв си анонимен, който е зле с историята си взел, че се изказъл

2

Анонимен

преди 4 години

Кой е тоя "Мастъра"?

1

Анонимен

преди 4 години

Нали щяха да кръстят "Граф Игнатиев" на Стефан Данаилов? С какво е заслужил некъф руски граф повече от Стефан Данаилов?