15

Анонимен

преди 4 години

До история - да добавим и ***, Бълха и змия към приказката!

14

история

преди 4 години

Орела, Рака и Щуката - пак не се разбраха как да теглят колата! Не е ли смешно - ужким умни опитни политици - а не разбират историята разказана сигурно преди векове и която всяко дете знае...

13

Анонимен

преди 4 години

"Даа, всеки си защитава интересите, само ние не го правим. Ние сме съгласни с всичко!"Съгласни сме, защото такова е условието Кравария да не закача Чоко-боко Пъмпкина.

12

Анонимен

преди 4 години

Евала на поляците! Малоумията на ЕК и ЕП рискуват да унищожат и без това загиващата си европейска икономика

11

Зелените Фашисти

преди 4 години

искат да Затрият Европа, в Европа, която има бъдеще трябва да се строят завод до завода, АЕЦ до АЕЦ, не да сме въглеродно независими, а да няма продукт на континента произведен в Китай или извън Европа. Само такава Европа има бъдеще, Европа за която ЭСССР работи е Васал на Комунистически Китай - принудена да купува *** еднодневки Произведени в Китай! Защо ЭСССР не забрани газираните напитки - имат по 5 грама СО2 на Литър?!

10

Анонимен

преди 4 години

Точно така затваряй, ликвидирай, ограничавай и забранявай - екоталибанските утопии ще ни излязат много скъпо и не си мислете, че Грета, Урсула или Грийнпийс ще плятат, вие ще платите сметката с последното което имате, а вождовете ще усвоявят вашите пари, "правилно" в техните джобове.

9

морски

преди 4 години

До КартофчоКакво очакваш, след като бяхме първи съюзници на руснаците и ни ритнаха.

8

Картофчо

преди 4 години

Даа, всеки си защитава интересите, само ние не го правим. Ние сме съгласни с всичко!

7

АНТИ

преди 4 години

В Полша живеят много евреи.Ясно е, че политиката им ще бъде тарикатска.

6

Анонимен

преди 4 години

Нармално за поляците е да правят мизерии в ЕС, на тях все някой друг им е виновен и трябва да им плаща сметките.

5

Анонимен

преди 4 години

Индия и Китай дори нищо да не произвеждат, само да дят, ще замърсяват повече от ЕС.

4

лъжата ЕС

преди 4 години

Евробюрократите живеят в хиперизмерение !Ще го усетим по празните си джобове !!

3

Бате Гойко

преди 4 години

Това го четохме вече. Полша е европейския Китай, имат икономика, която произвежда и съответно й трябва много енергия. Ние производство нямаме, така че за нас е все тая, до тогава и работеща АЕЦ няма да имаме, за разлика от Чехия и Унгария.ако искаме да убедим Индия и Китай да се включат, ние трябва да сме модел за подражание" Знайш кога?"А България каква позиция зае"- "Гледах 1 мин. и отидох да играя футбол")))

2

Анонимен

преди 4 години

А България каква позиция зае, или на премиера мисловната дейност не може да се справи с такива сложни проблеми като заемане на ясна позиция. Иначе като се изпъчи в БТВ и започне да се дърви на водещата е много голем, но по важните въпроси никога нищо не чуваме. Вий сте прости и аз съм ***, дори Айнщайн не е стигал до подобни прозрения.

1

Наблюдател

преди 4 години

Малее, сега Гретиту като полудее сигурно ще тръгне на автостоп за Полша да им набие канчетата с външно тяло на климатик втора употреба!