6

Анонимен

преди 4 години

1, ако не бяха американците, китайците днес нямаше да могат да направят и една капачка за буркан, ве умник. Всички технологии идват от Америка. Нещастните оризници дължат всичко което са научили/откраднали на САЩ! Ако не бяха американците, китайците щяха още да живеят по манастирите и да са затънали ежедневно в оризищата в кал до гуша.

5

Анонимен

преди 4 години

Когато Мимун беше президент, колко пъти чухте за сделка с Китай, за която да се говори точно от офиса на президента? Като военнопрестъпника Буш беше на власт с криминалата си клика, колко пъти чухте за сделка с Китай, за която да се говори точно от офиса на президента? Когато изнасилвача и педофил Клинтън беше президент, колко пъти чухте за сделка с Китай, за която да се говори точно от офиса на президента?НИКОЛКО! Защо? Защото всичко беше скрито-покрито, правено в ущърб на американския народ.

4

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 4 и 5: Пак сте хванали опорната точка. Какво общо има с темата това, което пишете. Да бяхме ние цъфнали и вързали, та да оплакваме другите, разбирам. Ама съвсем не е така - стабилно сме на опашката на ЕС вече трети мандат на бат' ви Бойко.

3

Анонимен

преди 4 години

А джуджето Русия къде е ?Цялата й икономика е мобилизирана да гаси пожара на плаващия самовар "Кузнецов" !

2

Анонимен

преди 4 години

Онзи ден в бялата къща се срещнаха Срегей Лавров и бай Дончо. Присъствал на разговора експерт твърди, че юс-президентът предложил на Русия рестарт, активизиране и развитие на търговското партньорство. Как ви се вижда? Търговско партньорство и сътрудничество при наличието и неотслабващото действие на санкции срещу Русия?

1

Анонимен

преди 4 години

Не вярвам, че хегемонът може да се договори с някого на взаимноизгодна основа.Неговата истинска цел е да излъже, издои, ограби, сдъфче и изплюе контрагента.