135

Скептик

преди 4 години

Като цяло влиянието на излизането за УК не ме интересува. За ЕС означава много. Означава или си с Германия и Франция, или си аут. А Германия и Франция ще си направят правила, които устройват най-вече тях. Дотолкова, че може да се стигне до разпад на НАТО, където решенията ще вземат други. Което е най-лошият вариант за проатлантиците. Сега ще се дупят и на Доналд и на Макрон без да могат да оправдаят действията си.

134

Ибн ебн ал кравар

преди 4 години

АнгличанинА говори за русия и източна европа, както българина за турция, ***.

133

До 134

преди 4 години

До АнонименСвободата ще им коства 4% спад в богатството им, загуба на хиляди бизнеси и работни места. Всъщност Великобритания е това което е сега благодарение на лошия ЕС.

132

Анонимен

преди 4 години

Борис прилича много на доналд , не само заради русите им гриви, дали е съвпадение

131

Анонимен

преди 4 години

да, излизат и няма да плащатповече къщите за гости на великия чорбаджи *** връзкарски чалгаджийски

130

Анонимен

преди 4 години

Браво но англичаните. Ще се отърват от диктата на Германо-Франция. Ще имат независимост. Държавата им ще може свободно да се развива. А ние ще се гърчим до окончателното си изчезване. Нямаме самочувствие сами да се справяме сами. И ще си понесем последствията.

129

Анонимен

преди 4 години

Да напускат но както казах, с подвити опашки. Ако някой ги остави и този път да се направят на хитри ще заключа че наистина си го заслужава. А не искам да е така. Искам всеки да носи последствията от действията си, каквито и да се окажат те. Но... знам ли?

128

Ъъъ

преди 4 години

Какъв връх на лирата от десетилетие ,2015 беше почти 2,8 .

127

Спец- до Иван

преди 4 години

Правилния изказ е ние пенсионерите , работниците , индийците и безперспективните/ а не старите имигранти/ Младите и интелигенцията , подкрепиха правото си на свободно предвижване, учение и развитие в държавите на най- развития континент .Това са факти от проучване Дя мултимилионерите са за Брексит, също, ама не вярвам ти да си от тях

126

Анонимен

преди 4 години

До Край 128Ми напълно естествено е англичаните да не искат българи и румънци и пр. Нашите се борят да не са чистачи и метачи и ги конкурират - Обонго Мбелеле и Муктада хващат метлата и кофата с парцала....Повечето новодошли българи искат веднага да бъдат поставени на ръководни позиции, да колят, бесят и ръководят! Били завършили еди какво си в България, били "директори" наеди какво и сега англичаните са "длъжни" да ги "настанят" на директорското кресло веднага! И злобата към цветнокожите почва!

125

Край

преди 4 години

Ми напълно естествено е англичаните да не искат българи и румънци и пр. Нашите се борят да не са чистачи и метачи и ги конкурират - Обонго Мбелеле и Муктада хващат метлата и кофата с парцала.

124

Анонимен

преди 4 години

До 125Ако почна да пиша примери от България за омразата между българите няма да ми стигне ИНТЕРНЕТА! Наивно е да се дават лични примери за глобални заключения, подсказва наличие на много примитивно мислене! От там насетне почваш да се питаш дали тази зверски мразеща англичанка българите не есамо една дилюзия или "научна" хипотеза!?

123

Анонимен

преди 4 години

До 125не е точно така. работил съм в смесен колектив с англичани, индийци и поляци, и мога да ти кажа, че имаше една стара англичанка, която бълваше зверска омраза към мен и полякинята, а пък с индийците беше първа приятелка. такава зверска омраза без да сме й направили нищо само 1 друг път усетих..........И вие как реагирахте на тази "зверска" омраза или може би е било сън? Най-лесния начин е да конфронтирал този който "зверски" те мрази пред целия колектив. Подобни ситуации има в България!!!!

122

do 124

преди 4 години

До Анонименне е точно така. работил съм в смесен колектив с англичани, индийци и поляци, и мога да ти кажа, че имаше една стара англичанка, която бълваше зверска омраза към мен и полякинята, а пък с индийците беше първа приятелка. такава зверска омраза без да сме й направили нищо само 1 друг път усетих.

121

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 120Имат добро отношение към българи и румънци владеещи английски език! Нямат добро отношение към неинтегрирани селияндуристи от всичките краища на света!Нелегалните мигранти веднага биват натикани в центрове за нелегални без никакви обяснения и до няколко дни биват депортирани, даже и да са си унищожили паспортите!

120

Анонимен

преди 4 години

ами може да не ни отърва да предпочитат бивши колонии, но това си е тяхно право, домакина решава кой ще влиза в дома му, не госта. то и не всички европейци са цвете за мирисане. имал съм взимане даване с много източно европейци в Англия, ако нямат интерес от теб - да им вършиш някакви услуги, за болшинството си никой.

119

фен

преди 4 години

Абе Бойко Борисов кога стана Борис Джонсен да нема неква грешка

118

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 120Защото сега Адемоигбе нищо че не работи и няма професия, като идващ от страна бивша колония на Британската империя - си влиза без проблем. И като един виден *** мун, се лепва за социалната система........Влиза директно е детеншън център и оттам обратно в долината на Адебамбо, Сабимби и Ботумбо! Работя в системата и ти давам информация от най-първата ръка!

117

Анонимен

преди 4 години

Няма лошо в исканията на Джонсън и британците, за ограничаване на притока на хора, но ще им повярвам, когато сложат на един кантар идващия емигрант Йон Лупеску с диплома от университета в Брашов от Румъния и Адемоигбе Оканавиби от Нигерия, който е завършил медресето в Мандиба. Защото сега Адемоигбе нищо че не работи и няма професия, като идващ от страна бивша колония на Британската империя - си влиза без проблем. И като един виден *** мун, се лепва за социалната система.

116

Анонимен

преди 4 години

До 105 неадекватно изказване. Консерваторите вземат същия брой гласове като през 2017 и Тереза Мей - никакво увеличение. Повечето гласове са за анти брекзит партиите - просто са пръснати. Тази система на гласуване явно не е най-добрата