45

Жан Люк Пикар

преди 4 години

Крайно време беше. Трябва зверствата извършени от турците да станат достояние на целият свят!

44

Анонимен

преди 4 години

Aрменският геноцид е много срамна страница за Турция.Но тя трябва да го признае и да се извини официално на Арменците и на цял свят.Ердоган продължава да го отрича-т.е. продължава да лъже.Истината е че Турция и ,,великия" им Ататюрк,са избили и прогонили всички християни от Турция.Това са милиони арменци,гърци,българи.Защо никой не казва това?Докато ние не само сме оставили турците тук живи и здрави,не сме ги гонили,ами сега и голяма вина ни се вменява че Живков им сменял имената!Айде стига

43

Анонимен

преди 4 години

Ердоган, като е "ербап" да признае "индинаския геноцид"

42

Анонимен

преди 4 години

а геноцида на 90-те милиона идианци когазначи щом си мой човек всичко ти е простено щом не си мой човек всичко ти е забранено демокрация баджанак- жалко за ония дето се търкаляха по площадите 90-те години жалко и за децата им защото това което надробиха ще го сърбат и внуците им-живее банкянското комунистчее и ако има господ да раздаде правосъдие

41

неразбрал

преди 4 години

А за краварския геноцид във Виетнам ,Сърбия ,Япония ,Арабската пролет и мигранския поток нещо не казват ли?Краварите са най-голямото зло на Света. Над 115 военни конфликта в последните 75 години!

40

Анонимен

преди 4 години

Най-добре е много да не се произнасяме по въпроса , защото по време на тези събития/1915г./ сме съююзници с Турция през Първата световна война / 1914-1918/

39

Имаммногокинти

преди 4 години

А защо никой не напише,че въпреки всичко казано,това устройва нашите интереси. Евреите това,американците онова.. руснаците,германците. В крайна сметка от създадената ситуация могат да се извадят ползи за България и Армения. Колелото се върти..!

38

Анонимен

преди 4 години

Сега остава и Турция да признае индианския геноцид от страна на краварите.

37

Щерю

преди 4 години

Цялата задкулисна работа на евреите, чрез Сената на САЩ е да разпарчетосат териториално Турция, за да си вземат от турците земите обещани на Авраам...

36

vlady

преди 4 години

Малкото арменско освобождение 1894-1896г е предизвикано от борбата на арменците за граждански права. И за голямото основните причини са подобни.

35

Анонимен

преди 4 години

Защо никой не напише, че действията на турците срещу арменския народ, което днес наричаме геноцид, е било замислено и внушено от германските генерали на турското правителство? Това е исторически факт, за който днес се мълчи!

34

Анонимен

преди 4 години

Защо чак сега, лицемери противни? Когато се скарахте с Турция, тогава ли ви пук-на в скуошите? Сега ще гледам дали нашият Голям Скуош ще посмее да подразни брат си Реджеп Тайип и да признае геноцида!

33

Мразя ФАЩ

преди 4 години

а техния геноцид по целия свят кога ще признаят???

32

Анонимен

преди 4 години

А кога ще се приемат за геноцид убийствата на над 10 милиона индианци в Америка от американците

31

?

преди 4 години

До Анонимендо 29 - а защо пишеш на небългарски, българино???

30

БГ

преди 4 години

До АнонименЩо народ са затрили комуноидите... по примера на сатрапа сталин... Затова замълчи в тяхна памет!!! Ще и защитава той крадци, лъжци и убийци, накратко терористи. Не ми се захваща темата дори.

29

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДо 13Комунистите, казваш, са виновни, че българите изчезват. Всъщност, те са виновни за за всичко лошо. Много удобна формула, нали? Но те имаха време и възможности да затрият българите цели 45 години. Защо не го направиха тогава? Вместо тава населението растеше.Фактът е много упорито нещо.

28

Анонимен

преди 4 години

УжасТ!

27

Lan

преди 4 години

"Изгнанници клети, отломка нищожна от винаги храбър народ мъченик,дечица на майка робиня тревожнаи жертви на подвиг чутовно велик-"Хане Тервеле, стореното и срещу двата народа е нечовешко, неживотинско дори! Отвратителна жестокост и варварство - няма нужда да се сравняват геноцидите.

26

vlady

преди 4 години

До Хан ТервелМалкото арменско освобождение е през 1894-1896г., освободени са пълноценно и качествено над 200 000 арменци.