44

Мен

преди 4 години

Доколкото го познавам, не е за сефте да шофира пил.

43

collector

преди 4 години

нещо много му станаха изцепките веднъж пистолет на летището сега карал пиян оставка незабавно

42

Анонимен

преди 4 години

КОГА?!

41

До 38

преди 4 години

Много малоумно мислене. Няма как да си професионалист в работата си ако си алкохолик, защото по цял ден мислиш само за алкохол и за нищо друго. Ставаш един скот. Напротив, за всичко с морала трябва един политик да подава оставка, независимо колко добър политик си. А той определено не е добър политик, плямпа пълни глупости и е един завършен популист.

40

Анонимен

преди 4 години

"Може един човек дори да е алкохолик, но пък да е перфектният политик. Не смесвайте нещата."Като е политик, да си кара пиян, така ли? Не бъркай нещата!

39

Владо

преди 4 години

Сигурен съм, че като патриот, е пил българска ракия !

38

Анонимен

преди 4 години

Може един човек дори да е алкохолик, но пък да е перфектният политик. Не смесвайте нещата. Иначе никога не съм гласувал за него, но с не едно и две от изказванията му съм съгласен. Нека си го осъдят както е по закон за това количество алкохол в кръвта, да си понесе наказанието и толкова. Оставка да подава, ако се издъни политически, а не пиянски... :) ... Не е ОК да караш, след като си пил и затова са измислили наказание, а оставката е наказание за издънка в политиката... И така...

37

Наблюдател

преди 4 години

Човещинка.

36

То пък в Брюксел

преди 4 години

Хич не пият алкохол!?! Хайде сега, ще го разпънете на кръст, за нищо. 62

35

Анонимен

преди 4 години

Не съм почитател на "патреотите". Но този устатия нищо, че започна от Бареков ми бе симпатичен. Е, оакал се е здраво. Думите му от тук нататък ще са въздух. Удари яка черта на всичко.

34

Анонимен

преди 4 години

Нужна е незабавна оставка, от Брюксел трябва незабавно да го терминират от Европарламента.

33

3.Не лъжи!

преди 4 години

Пил и пиян са две абсолютно различни неща. Пил може да е боза .И тя съдържа алкохол. Пиян от боза обаче няма.

32

яверт

преди 4 години

До DiagnoseС грешка сте. Истинската заплата на ЕС депутата е 38,213 евро / месец. Към тези влизат и разходи за детска градина на децата и обезщетение за съпруга / съпруг ако не намерят работа в Белгия. Тези пари са неотлагаеми , както и всичко закупено от депутата / член на комисията е освободено от данъци, акцизи , ДДС, такси.

31

От опит

преди 4 години

Работата мие свързана с постояно ежедневно шофиране.Спират ме всякакви полицаи явно от различни районни и други служби имащи право да проверяват.Обаче само тия с белите фуражки са някакси по така безкомпромисни ,обяснява кратко за нарушението и сядат и пишат,няма хър мър .Явно е попаднал на такива.А иначе браво ,на полицаите,такива като тоя ,политици ,гласуват законите.

30

Анонимен

преди 4 години

Цял народ пие и кара,това ни е в кръвта! За пример не става завалията! Чак пък оставка...! Колко като са ги хванали пияни са си напуснали работата? Резила обаче си е резил!

29

Анонимен

преди 4 години

Заслужава десет черни точилки на голо дпе, но ще му хареса.

28

ей

преди 4 години

Преди 25 години съм правил оглед на автомобил в Сливница. В протокола на КАТ беше записано, че проверката за алкохол с уреда е отчел 7 (седем) и малко промила алкохол, както и допълнителна забележка, че водача видимо НЕ е пиян. Всеки лекар ще ви каже, че над 4 промила алкохол вече си е смъртоносно, а тогава полицаите си бяха записали, че водача не си личи да е пиян. Затова са кръвните проби, но каква е истината знаят само Ангел и Господ.

27

Анонимен

преди 4 години

Джамбазки накърни безупречната репутация на ЕП и трябва да го накажат строго.

26

Анонимен

преди 4 години

За такова нещо в белите страни си подават оставка.А тоя съжалявал

25

Анонимен

преди 4 години

Оставка и разпускане на ВМРО, НФСБ, атака и ДПС - всичките са на етничен признак и нямат място в политическата система на страната! Нямаме нужда от противопоставяне, а да се гради, пази и развива тая държава!