11

Жо

преди 4 години

През 1992 г., при преброяване на населението на България, което е било 8 487 317 души, Националния статистически институт (НСИ) отчита, чекато православни християни са се определили 86 % от анкетираните,мюсюлмани-13 %,други 1 %.Сега като чета коментарите си мисля, че християните в България са по-малко от 20 %.Жалко!

10

Анонимен

преди 4 години

Лицето на плащеницата не е на Христос,това отдавна е доказано,а е на Ги дьо Моле,върховния тамплиер!Когато Филип Хубави подло разгромява тамплиерите за да им вземе парите,и подлага на нечовешки мъчения върховния тамплиер,той го проклина и определя среща с него и папата до 1 година пред Бог на съд за справедливост!Интересното е,че и краля,и папата умират през същата година!

9

Анонимен

преди 4 години

Това религията е най-голямата глупост измислена от човека...

8

Роб на влаЗта

преди 4 години

Бреййййй....дреме ми.А защо водата в язовирите изчезва и как ще се справят с това?

7

Анонимен

преди 4 години

Евреите измислили преди малко над 2000 години една далавера и още върви,лови заблудени да вярват в религия.Откриват се цивилизации от над 3500 години и как ли са живяли без да имат Христос или Алах?Страшни измишльотини са тези религии в 21 век!Е за времето си когато не е имало образование са вършели работа,но днес са за музея.Религиите са форма на управление на заблудени и неуки.Какво ме интересува някаква плащаница?!Тези вярвания граничат с ***!!!!

6

Анонимен

преди 4 години

Ще бъде ли разгадана загадката на журналистическата неграмотност?

5

Анонимен

преди 4 години

Единствената мистерия тук е как още не сме се върнали в тъмните векове, след като има толкова много будали, които да се връзват на църквата.

4

Анонимен

преди 4 години

С други думи - не е категорично доказано, че е фалшификат, просто защото не я дават за сериозни изследвания. А това с Йерусалимския полен на 2 хиляди години цепи мрака.

3

Учените не знаят

преди 4 години

много неша. Например не се знае причината за повечето хронични заболявания. Не се говори за енергийните обвивки на човека. Не се разследва достатъчно човешката душа и въпросът безсмъртна ли е тя? Лъжат ни по въпроса с извънземните и връзката им с управляващите света и т.н.

2

Анонимен

преди 4 години

До ?И то от късното Средновековие е плащеницата

1

Анонимен

преди 4 години

До ?Защото плашеницата е фалшификат,това отдавна го доказаха учените.Тайно са взели малки парченца за изследване,оказва се,че е от Средновековието,а не от Христа.