48

Гошо

преди 4 години

До ГЕРБПроблема е следия Криво ляво създадохме някакъв успешен бизнес отрасъл и веднага му сложиха ръка Благовидния повод -грижа за работника е дим в очите на вярващите Я ми кажи какво ще направи ЕС на фирми от Сърбия да речем или която и да е страна извън ЕС

47

Анонимен

преди 4 години

В ЕС постигнаха съгласие по пакета "Мобилност", за нас неприемливо_________И защо да е неприемливо за нас, неприемливо е за шайка пишман бизнесмени дето си чанчат работниците

46

Анонимен

преди 4 години

Ми много ясно, неможе да държиш един шофьор с месеци да спи в кабината на камион, да не говорим че повечето даже са по 2-*** шофьора, представете си за какъв чанч иде реч, разбира се поне веднъж в седмицата трябва да му осгуриш нормални условия за почивка, веднъж в месеца поне трябва да му дадеш възможност да се прибере в къщи, даже се учудвам че има хора, които са против тези правила

45

ВЪПРОС

преди 4 години

Няма Начин да не бъде приет този Закон .Празните ТИР-ве ще карат Бали с Пластмаса , Стари Дивани , Бинтове и Марли от операции и още , към България за ТЕЦ София , Перник , Марици и още .Това е Подписано от БГ Правителството - защо се правят на дръж ми шапката Борисов и Компания ?

44

Анонимен

преди 4 години

Че търпите бе. Геврекчии много. Ако не сте вие бай германец ще си върти геврека за 5 хилядарки а сега сигурно се заодоволява и на 3.

43

Анонимен

преди 4 години

По просто решение - всеки камион може да прави курс от и за държавата в която е регистриран. Гепат ли го да праи курс между други държави или в рамките на друга държава му вземат камиона.

42

Анонимен

преди 4 години

Много сте смешни като плювате Европа.Ако не е Европа, ше излизате извън България един път на три месеца.

41

Анонимен

преди 4 години

Че кой е казал, че камионът трябва да идва от Португалия до България празен? Просто в транспортната задача влиза още една дестинация на всеки 8 месеца и това е.

40

Ром"с

преди 4 години

Целта е да спре демпинговите цени от България и ко ,това е ,другото е рев за пари и много много фалити.

39

Ubermensch

преди 4 години

Крайно време е на тези роби от Дискордия и подобните им, да им се забрани да защитават робовладелците си. А излезеш да протестираш срещу по-добрите условия за работниците - съд за работодателя. То бива ориент, ама това вече е като извадено от някаква фантастика.

38

Анонимен

преди 4 години

Демек според нашите умници е нещо нормално човек да спи по няколко месеца в кабината на ТИР-а. да не говорим че в повечето случаи са по 2-*** шофьори, а по време на движение почиващия неможе да спи

37

Анонимен

преди 4 години

Наште пишман бизнесмени не ги устроива, те искат шоферите им да въртат геврека по 3-4 месеца без да се прибират

36

Анонимен

преди 4 години

Бившият евродепутат г-н Светослав Малинов го чака нелек живот в бъдеще..Сегашният му колега Радан Кънев,като кариерен адвокат,може би ще е е по-разсъдлив и ще избегне някои съображения по теми,засягащи България, защото да си родоотстъпник предполага опасна съдба!

35

Анонимен

преди 4 години

Интересно щеше да е, ако Русия хипотетично беше част от ЕС,как отрасъла ще реагира на този "пакет ",при положение че един водач трябва да се върне примерно - от Португалия, през цяла Европа, та до Москва?Смятам,че доста фирмени западни камиони щяха да пламнат по европътищата!!!

34

Анонимен

преди 4 години

то не бяха патриоти не беше чудо и накрая нищосамо едно баш патриотче нещо поркало и се наа.кало

33

Аз

преди 4 години

До Лицемерието на ЕСАко 8 седмици не можеш да си намериш товар към България - какъв международен превозвач си?! Ако, пък, искаш да превозваш стоки само в Германия и Франция - ами регистрирай си камиона там! Какъв ти е проблема?!

32

ГЕРБ

преди 4 години

Това е европейското ни развитие.

31

серсемин

преди 4 години

Шофьорът ще бъде задължен да се връща в страната, в която е регистрирано превозното средство, поне веднъж на 4 седмици, независимо къде се намира.Значи ако аз карам камион с латвийска регистрация, примерно, трябва да си ходя в Латвия, така ли? Май пак нещо не сте го превели както трябва.

30

Вярно е !

преди 4 години

По Коледа стават чудеса.

29

Анонимен

преди 4 години

Кой защитава интереса на българите? Нашите им дават да крадат дребни парици от ЕС и ги държат зависими и се навеждат постоянно!