74

Трайо

преди 4 години

Значи и тя е част от най-страшното за Швеция.Ало, магнатите, стига сте си играли на кукли, покажете се зад тези момиченца.

73

:)))

преди 4 години

До Анонимен"Грета се бори за унищожаването на европейската цивилизация и на нациите и културите на европейските народ.":)))А ти си Наполеон, нали? И събираш войска около себе си от изпълнени с разбиране карлуковчани?

72

Анонимен

преди 4 години

Африканеца има права в Африка Иранеца в Иран Шведа в Швеция въобще всяка жаба да си знае гьола А на Грета и Изабела място то им е в училище не да дрънкат глупости за политики

71

Анонимен

преди 4 години

"Ако говорим за хуманизъм, един африканец има същите права на тази земя както и един иранец"А не трябва. Африканеца е импулсивно животно и не може да спазва правила и закони. Съответно не трябва да има повече права от един ротвайлер. Да се държи винаги на каишка и ако нападне човек да се умъртвява.

70

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Ама за да е антипод, не трябва ли да се бори примерно Да има глобално затопляне.. тя пак се бори, ама за други неща, но товане я прави антипод."Грета не се бори против глобалното затопляне. Грета се бори за унищожаването на европейската цивилизация и на нациите и културите на европейските народ. Изабела се бори против тези неща така че и е антипод.

69

Циник

преди 4 години

Коментара събрал 68 Лайка - е наистина много точен.Повечето прости селяни , които пишат против момичето - са виждали мигрант ( Лежанец) само по новините.Афганистански Лежанци (уж непълнолетни ) запалиха в метрото бездомен немец - на въпроса на полицаите -защо...те отговорили - защото им правило кeф.Но и у нас промитите мозъци на убитаци не са малко...барабар Петко с мъжете.Браво на момичето - да казва истината днес ,е повече от смело!

68

Gender

преди 4 години

Как човек, който работи по програма за мултикултурализма е антипод на човек, който работи по програма за климатични промени? Или според авторката всеки, който има нотка либерални разбирания попада под една група? Свободата на изказа съществува, да и е ваше право г-жо Иванова, но по-скоро си свалете този труд от сайта, защото приляга по-скоро на тййнпроблем.нет.

67

Веско

преди 4 години

До до 94Не е тук мястото, където да си попълните пропуските в образованието, но в резюме. Швеция дава много повече и по-лесно социални помощи на всякакви, които се доберат до там. Като цяло запада има нужда от млади хора за да се подържа растежа!

66

Име

преди 4 години

Даже това, че не е "чистокръвна шведка" е в нейна полза. Хората в Европа не сме расисти. Но няма да допускаме убиец, канибал, педофил и да го наричаме уважение към "култура". Та това е обидно за техните нормални сънародници! Когато си добър човек - добре дошъл си. И като си на гости някъде - спазваш правилата.

65

нормален

преди 4 години

Мене, ако питат, момичетата и момчетата да си гледат уроците, за да могат, като пораснат, да са по-адекватни в политиката.

64

Анонимен

преди 4 години

Лицемерно е да си ирано-шведка, а да осъждаш мултикултуризма. Не, че нещо, но ако го нямаше него и тя нямаше да съществува

63

Анонимен

преди 4 години

Вече обичам това момиче

62

Така е ..

преди 4 години

Това вече е нещо друго.Така мислим и ние българите.

61

Анонимен

преди 4 години

Изабела - красива девойка с акъл в главата си, явно неплатена от никой а изповядваща онова в което вярва. Говори истини, логически и фактически обоснованo. Грета Тъпукбърг е платена , истерична пръдла, изключително противно създание. Родителите й са я направили изтривалка на либерастичната адженда и си я търкалят като такава, поне ще е така докато им носи мангизи. После никой няма нито да я помни нито да я споменава.

60

Анонимен

преди 4 години

Генетично подобрена шведка в сравнение с Тумбето

59

до 94

преди 4 години

Само едно не ми е ясно.Защо бащата на Изабела,който е иранец,не е емигрирал в Масква,тъй като Русия е верен съюзник на Иран.Там според мен горкия човек е можел да намери един по-щаслив живот с някоя пияна рускиня.*** той,е на у Швеция се набил,въпреки доброто образование и високия стандарт на живот в Иран и Расия.Що дирят тия люде в тая изостанала Европа???

58

Анонимен

преди 4 години

Егати и театрото, което разиграват тези двете непораснали.Ако говорим за хуманизъм, един африканец има същите права на тази земя както и един иранец, който е усетил големия и е избягал от трудностите на държавата си, която е една от най-богатите в света на петрол. Ако не знаете, иран влага милиарди от петрола си не за джамии, а за образование, което е на нивото на западните университети.Оруел дори не можеше да предположи до какво ниво ще стигне пропагандата и наивитета на хората през 2019.

57

Анонимен

преди 4 години

Разбирам да е чистокръвна шведка, ама нищо де. И тя вижда простотиите с тази миграция.

56

Анонимен

преди 4 години

Добре говори момичето, само че в нея няма нищо анти-Грета. Просто Грета се занимава с други проблеми, които нямат нищо общо. Двете момичета не са с противоположни възгледи

55

До 69

преди 4 години

Това което си написал е за напреднали, приятелю. Малко хора във форуми от този тип сайтове ще те разберат.