23

Godefroy

преди 4 години

На белгийците им е през дедовия, защото си имат Кола Брьонон. Този момък през чумното време се затворил в кулата си и пили със приятели *** докато преминала чумата. Такъв дух не се убива лесно. Българите уж кораво семе, ама се нагънаха под демокрасито като варени кремвирши. Нещо гена се оказа слабоват.

22

Диагноза

преди 4 години

В Белгия нямат обаче такъв рогач за прецедент , който да им . по държавата !

21

Анонимен

преди 4 години

До Ха, ха,ха,хааааааааа 20Е, щом си "спокоен и безгрижен", значи се обаждаш от гробищата!!!! Брагодарско на гробаджиите!

20

Анонимен

преди 4 години

Имат ли, нямат ли правителство - на българите също им е през оная работа

19

Гошо

преди 4 години

До Анонимене и ,месо със сирене Ама друго си е да кажеш " Cordon bleu of chipolata" То кроасан си е къде къде по ,по,от кифла и

18

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

АМА И МЕНЕ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ,БЕ...ВАЖНОТО Е ГЕРБ ДА СА НА ВЛАСТ!ТОГАВА СЪМ СПОКОЕН И БЕЗГРИЖЕН .....ХА,ХА,ХААААААААААААА

17

Е, що?

преди 4 години

До ХахахахахахахахаТо щкембе чорбата по-престижно ли е?

16

Абе

преди 4 години

До АмиКато им разгледах военния музей и битките, които са водили...Остави я тази работа. Все пак са били на фронта през Втората Световна. За разлика от нас.

15

Бил там

преди 4 години

До Анонимен 15Това твоето го ядохме, виж разградски кренвирш - не сме.В Брюксел бяхме на разходка - не за да просим нещо по европрограми. Видяхме се с приятели холандци. Те ни обясниха, че много се мразят с белгийците, че държава им е измислена и т.н. Нещо като нас и макетата. Говореха и двата езика, ама в заведенията поръчваха на валонски(френски), а не на холандски(фламандски). Усетихме, че имат македонски проблем и там.Препоръчваме музея на автомобилите и военния с/y него.

14

Анонимен

преди 4 години

Боко скоро ще е безработен,такава е статистиката в България.Може да работи като футболист,или художник,или охранител.Искам Слави Тр.и Бойко Б.да се заобичат и да видимДО КЪДЕ ЩЕ СТИГНЕ ПРОСТОТИЯТА

13

Анонимен

преди 4 години

Ми то и при нас така....

12

123

преди 4 години

Когато има традиционно работещи институции, може и така. Ние тук ако нямаме вожд всичко спира.

11

Сталин

преди 4 години

Белгия измислена държава

10

Анонимен

преди 4 години

Брех много разбирачи!Аз от Белгия се върнах онзи ден, живеят си хората съвсем нормално. Ами какво да се прави хора всякакви.Бях на гости у едно семейство и ме нагостиха "Cordon bleu of chipolata". Някой въобще, чувал ли е за това произведение на кулинарията?

9

Sichtpunkt

преди 4 години

В Белгия стандарта на живот е по-голям от този в Германия и прескачат от пограничните райони да си напазаруват там.

8

Ходил в Брюксел

преди 4 години

Белгия е като Украйна - зорлен калабалък! 2 отделни нации - фламандци и валондци и зорлен събрани в изкуствена държава, всеки дърпа конците към себе си.Загубена кауза!

7

Анонимен

преди 4 години

Белгийците ги управляват Брюксел, Вашингтон и Берлин.Те са също колония на Великите сили и васали на Великите сили.

6

Резултата от битката

преди 4 години

И в един от тези дни ... ще разберете, че всичките битки сте загубили заради една еврейска измислица! И ще търсите бога на отмъщението в един от тези дни и ще го намерите обърнал се срещу вас! Заради еврейската измислица и заради вашият "цар" и заради другият ви измислен "цар на царете", защото с едни две момчета няма оправия. И колкото и умни да сте ще разберете, че не сте!

5

Именно

преди 4 години

Когато има пари в едно семейство, няма значение дали ги разпределя бащата, дали майката, дали двете деца - пак ще има за всички. И да ли ги разпределят тиранично, капиталистически, демократично, или социалистически. Пак ще има за всички.Ако няма пари в едно семейство, защото бащата не ще да се ограмотява и да си вдига квалификацията, маката не иска да работи, а децата още не стават за работа, а всички заедно теглят кредити за телефони, коли и почивки... Няма да има и за внуците.

4

Анонимен

преди 4 години

Белгия е не-държава. Някакво историческо недоразумение.