58

Един от Северозапада

преди 4 години

"но простите българи си избират ГЕРБ"---Не позна, приятелю, Герб се самоизбира. От всичките ми познати, а те са много, уверявам те, само 3-*** заблудени са гласували за Герб. Иначе-масовото гласуване бе по махалите.

57

Сашо от Варна

преди 4 години

Ега ти елитите...да не коментирам че ще ме изтрият...

56

Хосе Булгарес

преди 4 години

Та за елита. Някой по-долу ги описа точно : безкомпромисни нагли престъпници, социално зло, безхуманни изчадия, елементарни простаци. Е с такъв елит невежеството е естествено следствие. Всеки маже, лъже и дере кожи. И както се казва алтернатива няма, защото няма ненаказано добро. Алтруизма е отживелица и затова грозни са ни взаимоотношенията, пошла ни е културата, грубо ни е изкуството. Новия човек е повъхностен индивидуалист, психично нестабилен инфантил, заменим безличен пролетар.

55

Хосе Булгарес

преди 4 години

В Софийската разруха дето мяза все едно сме в геажданска война, гледам цените по 2500? на квадрат. И понеже в Бг ни продават и общите части кажи го 2700? на чиста квадратура. Та едно семейство има нужда от 70м2 мин, тоест 200К ?. Тоест 30 години кредит по 1700 лв на месец. То май за другото не остава много. Добре, че бабите ни не са живяли в такъв балон и са могли да си купят жилища които да се предават, че иначе си *** майката.

54

Хосе Булгарас

преди 4 години

Ми то за 15 години цените са х10, а заплатите същите. С труда си човек вече ме може да живее. Колко са 1000 лв средна заплата? По 35 лв на ден. Как се купува жилище,подържа кола, плащат сметки и гледат деца с 35лв? И на фона на този недоимък се вихри една бюрокрация задушаваща и най-малката иницятива. Едни полу-човеци с бели ризи са поставени да мениджерстват и опустошават. Култура и изкуство вече няма. Трагично е! За съжаление тенденцията е световна.

53

Анонимен

преди 4 години

До 81Те са лоши, ти си добър. Те са комплексирани, ти хич. Друго?

52

Анонимен

преди 4 години

До 79 Елита са КОПЛЕКСАРИТЕ ИЗМАМНИЦИ КРАДЦИ И БОГАТАШИ ПО НАСЛЕДСТВО КОМУНИСТИЧЕСКО .

51

Анонимен

преди 4 години

До 69А другарката *** е родена и израстнала в крушувица.

50

Анонимен

преди 4 години

До 75А кои са ЕЛИТ? ТИ ЛИ?

49

Анонимен

преди 4 години

След като населението постоянно се величава, ресурсите са си същите, естествено броят на аутсайдерите расте.

48

Rorschach

преди 4 години

Проучете Agenda 21 на ООН. Поразровете се малко и вижте какво следва.

47

Анонимен

преди 4 години

Политици крадци измамници търговци престъпници това наричат елит. Всъщност това е тинята на обществото която е изплувала на повърхноста и задушава цялата еко система.Животът на земята щеше да е прекрасен без този самозабравил се елит.

46

Анонимен

преди 4 години

малка корекция: Не им лижете дирниците. Заглавието трябва да се коригира на "Бунтът срещу ПАР...ТИТЕ" Най-болната част от обществото ни: антисоциални, расисти, емоционални инвалиди (да не казвам психопати понеже не съм медицинско лице), алчни твАри подобни на каци без дъно. И ще ги наричате "Елит"?!!! Елит е интелектуалния каймак на обществото, а не някакви "прахосмукачки за пари"

45

Анонимен

преди 4 години

А и още нещо на другото бебенце тая година му обещавам яд на съдружника му по бизнес още не мие минало дето ми лази по нервите обикновенно когато човек се помъкне с кварталните братя лично го зачерква м от списъка колкото да ме подиграва или унижава нали знаеш горния взел и дал

44

Анонимен

преди 4 години

Що за държава сме кои на кого слугува жени станаха слуги докарват несметни пари от любов по малките часове аз съм се изумил напоследък две дами станаха хит на град Ловеч това е сега се чудехме боико защо зе да слага жени ми то трябва и прислуга да носи чашите и да усвоява пари в леглото да видим следващата прищявка ама на едната любовника е милиардер може да подпомогне другата и да станат съдружнички ех каква съдба само третия слуга с автопарка не са му намери ли ми намерете му самотен е

43

Диктатура на селяни

преди 4 години

В ОПГ Гроб няма нито един човек роден и израснал в София!Нито един!

42

Стан Ли

преди 4 години

Бойко е като Батман никакви червени жокери нему минават Нокалтира ги на място

41

Анонимен

преди 4 години

Мачкай Бойко червени знамена народа е с ТЕБ

40

Анонимен

преди 4 години

2019 като предните само бити социалисти Пожелавам на ГЕРБ успех през новата 2020 и още няколко Мандатавинаги е приятно когато социалистите ки,,,чат

39

Мартин

преди 4 години

Остави, че няма да де промени нищо а и по--зле ще стане с приватизаторката от времето на Костов.