290

Анонимен

преди 4 години

Радев го чака съдбата на Мая Манолова!Много репчене и накрая в обратната канализация. Никакъв шанс да спечели следващите президенски избори този питекатроб.

289

Краси

преди 4 години

Безсрамникът Г.Марков е бил доносник на комунистическата ДС с псевдоними "Николай" и "Стефан".Успя да се промъкне в СДС.Ж.Желев го прати в КС и Г.Марков се противопостави на отваряне на досиетата.Сега комунистът Бойко го приюти,а той не спира да го слави и величае.Г.Марков е готов майка си да продаде за власт/а значи и за пари/.

288

Анонимен

преди 4 години

Отдавна в Бг народът не определя НИЩО.

287

Анонимен

преди 4 години

Този не го мисля, ще е добре при всяка власт!!!

286

Анонимен

преди 4 години

Не залязва премиерът.слънце-залязва държавата ни!!!!

285

Анонимен

преди 4 години

Не съжалявам, че съм подкрепил Президента Радев и мисля,че съм постъпил умно в сравнение с глупаците които подкрепиха Ц.Цачева.

284

Iozeff

преди 4 години

До бай ТанасРумбата докара до тиха лудост селянинът от Банкя и които го подкрепят! Здраво удря президента!

283

МОЛЕБЕН НА БОЙКО

преди 4 години

ПП ГЕРБ и Светия синод щели да организират молебен за дъжд. Нещата навсякъде се били засушили, чак перничани искали да му вземат скалпа, т.е. искали му оставката на ББ.Аз мисля, че засушаването е настъпило в главите на гербавите - всички мозъчни клетки май са пресъхнали и не работят.И в пешери щели да ходят, вода да търсят ...Май тия съвсем са слънчасалиБог да пази България

282

Нали знаете

преди 4 години

Държавата ни може да се оправи и да стигне почти европейско ниво за 5-7 години. Но трябват адекватни реформи , независима съдебна система и некорумпирани политици , което няма да се случи ако не се задействаме.

281

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

С всеки изминал ден и час популярността и влиянието на ПП ГЕРБ нараства неимоверно бързо... - хората поумняха и си отвориха очите... - видни са с просто око огромните строежи на ползу роду... - а Премиерът отдавна е получил международно признание... - навсякъде канен, навсякъде приет - същински Левски, но в по голям мащаб...

280

Анонимен

преди 4 години

Нямаше дрехи втора употреба, нямаше фалира ли банки и фабрики, нямаше студентски такси, нямаше мутри..... Нямаше и нямаше, сега при Бойко има всичко.

279

Анонимен

преди 4 години

Гласа народен го няма. Замлъкнал е отдавна. Всички сме овце. Кога ще се събудим?

278

Анонимен

преди 4 години

Борисов надмина не само Дякон Левски, но и свещения Буда надмина! Дори има сходство с името на последния.

277

Анонимен

преди 4 години

Марков, по-известен като агент Димитър, осветен през 2005г. що не си ем???? Тоя как има очи изобщо? Долна доносническа ДС твар.

276

северозапад

преди 4 години

абе дантеления ти май не смисляш какво гонориш вече-но за други неща ми харесваш !

275

ПРОСВЕТЕН до 299

преди 4 години

Ти си болен човек!!!!!!Според мен нито Фройд,нито Ницше,нито Юнг могат да ти определят диагнозата!!!!

274

Май че

преди 4 години

Путин вече му би дуспата

273

Казуар

преди 4 години

Борисов може да управлява но подпрян на патерици. За десет години управление икономиката растеше равномерно от 1 до 3 процента. Светлото бъдеще не се вижда.

272

ПРОСВЕТЕН-странджата

преди 4 години

Явно си на много добра заплата за да пишеш измислици!!!!На такива ботове като теб никои не им обръща внимание,защото всеки НОРМАЛНЕН човек знае каква е истината!!!!!

271

Доносник!

преди 4 години

Обикновен доносник!И колкото да манипулирате гласуването, истината си остава истина!