8

Анонимен

преди 4 години

И "лявото", и "дясното" в страната отдавна са като запушена канализация и лай...та се изливат директно върху "производителите" им - *** Импексова, "обединителя" Грипен Ветото, Ристо Бойкикев и Игнатовия архитект на *** и прочие пълзящи "превратаджии".Затова и Галева намери единствената възможна лай...на ниша - обединител на де-що гнусно добре платено НПО, лобирането на пълзящ преврат си е супер доходоносно!

7

House M.D.

преди 4 години

Пчеличката на Валдемар обясни ли вече, защо Гей Дмитриевич и Огнен Олигарски не направиха минималната пенсия 1000? и минималната заплата - 5000?? За спрените за измами еврофондове по времето на Дмитриевич изобщо няма да питам.

6

Карадуру Дурев

преди 4 години

Е та ти наведена ли си бе Мяу Манолова?Аз съм изправен и се чувствам идеално, работя , няма фалити на банки и хипер инфлация да краде се , на вън също, но и се влагат пари в инфраструктура все неща които партията майка на Мяу не правеше иначе нямаше да са в опозиция.

5

И.Б.

преди 4 години

Пожелавам на това сдружение и нейната инициаторка успех от сърце!

4

Анонимен

преди 4 години

Тя за разлика от повечето от нас прави нещо. Нали все от някъде трябва да се почне.

3

АнонимеН

преди 4 години

БРАВО НА МАНОЛОВА, ЧЕ СЕ ОПИТВА ДА СЕ БОРИ С ЧИСТОТО ЗЛО ГЕРБ НО НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА И НАПЪЛНО СИ ЗАСЛУЖАВА ВСИЧКИТЕ БЕДИ ДАЖЕ СА МУ МНОГО МАЛКО ЩОМ ПРЕИЗБРА ГЕРБ ОТНОВО!

2

Край

преди 4 години

Манолова бърка България с други изправящи се неща

1

Анонимен

преди 4 години

Амбициозни намерения,но как ще бъдат осъществени,като властта се е бетонирала във всички институции,медии,придворни слуги от всякакъв калибър.