3

Ха-ха

преди 4 години

Важното е какво са решили Собствениците на UK-евреите от Ситито.Ако смятат да финализират Брекзит-а,тогава ще има категорична победа за Джонсън.Ако обаче мислят да шикалкавят още....Общо взето за тяхната позиция може да се съди само по косвени белези-примерно досега смятаха,че са избързали и замотаха работата с Мей.

2

Нострадамчо

преди 4 години

До АнонименТова имам предвид. С мнозинство печелят изборите си ЕДИНСТВЕНО в страни с диктатура . "Демокрациите" по света с няколко партии се разбират помежду си предварително, в повечето случаи се редуват за управлението за да си пълнят личните банкови сметки по-ефектовно и при некадърните издънки и грешки да се обвиняват едни с други и да си водят медиини войни без реален ефект за да заблуждават простолюдието че нещо се прави .

1

Нострадамчо

преди 4 години

По стара политическа традиция ИЗБОРИТЕ ЩЕ ЗАВЪРШАТ С РЕЗУЛТАТ 47 НА 53 за който там са се разбрали помежду си . Народния вот отдавна е някаква заблуда и е само за баламите да си мислят че гласът им имал някакво значение.По тази схема завършват почти всички гласувания напоследък.Както в Англия , така и в България или която и да е друга страна по света . ЗЛАТНИЯ РЕЗУЛТАТ - 47 на 53.Победителя се радва на победата, загубилия се утешава,че не е паднал с много ....п.с. Само при Соца имаше 99%...