123

Анонимен

преди 4 години

Де да беше само Huawei!Ама не са само те.Сума ти хора са заети с подслушване и това дето трябвало да го чуят пак не го чуват.

122

Анонимен

преди 4 години

Щото Гугъл и Фейсбук не правят същото, ама за едни може а за други не, американска логика.

121

Анонимен

преди 4 години

ще слуша ама аз няма да си купя хуйа вей

120

Анонимен

преди 4 години

Емиле може да ме оставиш до шести без интернет а1клон Ловеч или да го подариш на цура се мие една

119

Анонимен

преди 4 години

До 127Аз пък точно обратното. Имам чувството, че от днес. Бг постоянно ми хвалят колко добър бил путин и как нищо освен москвич не струвало.

118

Дивергент

преди 4 години

Това ми звучи като: "Като знам какъв инжинер съм, страх ме е да ида на лекар." Защо техните устройства няма проблем че шпионират, а китайците са проблем?

117

Анонимен

преди 4 години

От Днес.бг научавам постоянно че всичко което не е американско е лошо и всичко американско е хубаво. А от Русия и Путин по лоши няма. Обаче понеже не съм много паметлив те ми го повтарят по много пъти на ден. Благодаря ви Днес.бг без вас не знам как бих се образовал.

116

Konstantin

преди 4 години

Гугъл е най - голямата американска ***. Дори в МС се усеща по - малко американско влияние, отколкото в Гугъл.

115

Анонимен

преди 4 години

Това от кой сериал го научи? Или предполагаш?

114

Пропов

преди 4 години

Не съм далеч от идеята, че Гугъл стана твърде голям и неконтрилуем и американците умишлено предизвикват Хуаваей да направи конкурентна ОС, даже им помагат. Само и само да се озапти Гугъл и техния информац. монопол.

113

Пропов

преди 4 години

Няма влиятелна компания в света, която да не сътрудничи на Службите. Няма. Службите слухтят навсякъде. Поназнайват това - онова и за фирмите и за шефовете им. Чувствителна информация (компромати) имат за всеки с влияние и сътветно му влияят на влиянието. Освен това политиката си е всъщност измама с елементи на дипломация. Отношението на Тръмп към Хуавей е само едно заглавие в медиите. Вътре има други процеси, ама не са наша работа.

112

анализатор

преди 4 години

Ауууу,80% що рвитибе,а...АНС е създадена през 1947,нунчовци,,Няма СИВ ,няма варшавски договор..Даже още няма НАТО...ТРЯБВА ДА СЕ МИСЛИ-ОБАЧЕ ТРЯБВА ДА ИМА С КАКВО!Основното-най-добрият янки е мъртвият.........

111

Абсолютно...

преди 4 години

...всички, които произвеждат хард и софтуер събират данни! Защо пък сега само от китайците мрънкате?

110

Анонимен

преди 4 години

Губят се стотици милиарди, а в същото време измамите, престъпността и тероризма, смао са се увеличили... Ако продължават така, ще се банкрутират....

109

Бургас

преди 4 години

До ВатнаКои са тея хора, дето са го казали? СССР беше със силно разузнаване. Къде е СССР днес? В учебниците по история.

108

Анонимен

преди 4 години

До Martin BormanМноо ги разбираш...

107

Анонимен

преди 4 години

До 111До кажи? Или ще си като останалите т р о л о в е, дето казват "амиии топ и а статия някъде в Google", където някой пак казва, че "имало проблем", ама му е малко зор да докаже нещо. До РъководителяТи си пълен ***. Не ти се влизало в подробности... Защото ако беше ръководител н "именно--следене през мобилната мрежа", щеше да си наясно, че сегашният ти коментар може да ти замък е *** в затвора... Ама "в подробности не ми се влиза".Вийш ли, чи и ас моя са Прая на интиресен...

106

V

преди 4 години

По добре китайците отколкото САЩ .САЩ дават информацията на мафията герб и те я ползват за политически разправи с недоволните .

105

Варна

преди 4 години

Естествено че шпионират хуауей. А, да не би американците и руснаците не правят същото. Хората с казали: имаш ли силно разузнаване , имаш силна държава. Справка: САЩ, Русия, Израел, китай. Всичко това е за пари. Всички тия изброени по горе са врагове за пред простолюдието но реално едни без други не могат. Пример: НАСА не може без ракетните двигатели на Русия, Китай не може без технологиите на САЩ НО и обратно също. Та така. Весела коледа

104

Биг брадър

преди 4 години

Това звучи като крадеца вика дръжте крадеца.Абсолютно целия софтуер и хардуер на краварите е едно грамадно ухо и око.Така , че да не пищят като озлочестени девици , че някой върви по техния път.