9

миш

преди 4 години

Тази шампионска лига е измислена точно от тези и за тези държави.Най-справедливо е в ШЛ да играят само шампионите от европейските държави,за другите да се направи друг турнир,но всичко е измислено за пари ,а не за спорта.

8

Анонимен

преди 4 години

До фифо Защо хвърляш къчове? Искам да гледам американски филми, а не съветски. Ако ме разбираш.

7

Анонимен

преди 4 години

То и сега има дублиращ турнир/Лига Европа/, но се оказва, че и в двете европейски първенства отборите са почти едни и същи.

6

Анонимен

преди 4 години

За пари моето момче за пари, всеки би искал да вземе 100 000 евра дори и да загуби, било то в бокс или футбол, от колкото да победи някой средняк и да получи 20 000 евра - чат ли си вече защо ?

5

Анонимен

преди 4 години

Аз се чудя защо все още се играят такива безмислени мачове като Динамо З и Ман Сити .Време е уефа да направи шл само за най -великите отбори ,а за останалите да има ШЛ 2 .Поне такива тимове като Лудогорец може и финал да играят .Сега тимовете втора ръка така и така си знаят че са статисти .Време е за подобни решения .

4

ПИПо ДО фифо

преди 4 години

По Вашата логика,то трябва да караме и балкански транспортни средства ..... ?!

3

фифо

преди 4 години

еми да си правят мега първенството само с отброи от тези страни и да се приключва.то се вдяло, че другите нямат шанс. за нас балканска лига и толко

2

Анонимен

преди 4 години

Лайпиц - АталантаЮвентус/Ливърпуул - Реал МБайерн М/Барселона - Челси

1

Ром"с

преди 4 години

Лейпциг -Реал Мадрид ето една сигурна двойка за 1/8 финалите.На Реал то ли такъв късметлия,то ли дирижират жребия някак си ,но като ставаше носител на ЛШ-все леки съпреници му се падаха на 1/8финалите.