6

Анонимен

преди 4 години

До 1Точно така ще го продадат и хората на Бойко ще ти вземат къщата колата децата и тъщата за това обратно в пещерата и дърпай камъка да не те види някой.

5

Анонимен

преди 4 години

Вместо да си живеете живота и да се опитвате да се развивате се вкарвате в разни филми и все някой ви е виновен за неуспехите. Все някой ще ви е виновен на вас и чакате на готово. Тя за това и цялата държава е в това състояние, чакате нещо да стане от самосебе си и ако не стане или ЕС или НАТО са виновни ( някак си).

4

Цонко

преди 4 години

До Анонимен 3След като укритете дължимите си данъци, продължавайте да пращате децата си на държавно училище, да взимате болнични за да си правите дълги уикенди, да ползвате пътища, болници и всички други екстри, които се финансират с обществен ресурс (данъци). С други думи, продължавайте да пapaзитиpате на гърба на честните хора, които си плащат всичко и да кълнете държава, НАТО и илюминатите, колко са вуновни, че вие сте ***!

3

Анонимен

преди 4 години

Задължително попълнете три звезди *** за НАТО и американската военна индустрия, и не плащайте нито лев данъци на герберското марионетно правителство.

2

Анонимен

преди 4 години

До 1Вие какво си мислите, че е изтегкло всъщност? Имам две фирми и на двете са изтекли данни които са достъпни за всички.... много се филмирате.

1

Анонимен

преди 4 години

"...За да пусне декларацията си по интернет, е необходимо човек да има персонален идентификационен код (ПИК), който се взима безплатно от офис на НАП..."А после другарите от Н.А.П. го "раздават" за ползване на "трети лица", на което му казват изтичане на информация, но ние (Н.А.П.) сме "бели лебеди" ;)