122

seira

преди 4 години

ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА НЕ ТРЯБВА ДА ИМАТ ДРУГ ИЗТОЧНИК НА ДОХОД ОСВЕН ЗАПЛАТАТА!ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЛИШЕНИ ОТ ПРАВО НА ГЛАС ПРИ КАКВИТО Й ДА БИЛО ИЗБОРИ!ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ РАБОТЯТ ЗА ДЪРЖАВАТА, КОЯТО ОТ СВОЯ СТРАНА Е СОБСТВЕНОСТ НА СУВЕРЕНА - БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е "РАБОТОДАТЕЛ" НА ДЪРЖАВНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ!НЕОБХОДИМА Е "ТОТАЛНА ДЕПОЛИТИЗАЦИЯ" НА ВСИЧКИ МЕСТНИ И НАЦИОНАЛНИ ВЛАСТОВИ СТРУКТУРИ!НЕОБХОДИМО Е ДЕЦЕНТРАЛИЗИРАНЕ НА ДАНЪЦИТЕ!!!

121

Байфидан

преди 4 години

Радефф, Радефф, чини ми се българите не мислят като теб. И то се вижда ясно на избори.

120

Изнервен

преди 4 години

Поредното опело от този неадекватник. Нямам търпение да свърши жалкия му мандат и да го видя като свещеник за тъжни ритуали.

119

Бай Мето

преди 4 години

Както обикновено президента е неадекватен. Тези които му пишат речите са неинтелигентни но той е още по-неинтелегентен щом ги чете.

118

Анонимен

преди 4 години

Радев за разлика от Борисов говори смислено и завършва изреченията докрай, на борисов трябва да му гадаеш какво е искал да каже и искал ли е изобщо да каже нещо.

117

Паисий

преди 4 години

До Анонимен 120Къде, приятелю четеш тези данни?

116

Паисий

преди 4 години

До Анонимен 125Проекта Белене не е спрян, а даже има проект за разширяване на Козлодуй!

115

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 125Не бой се бате. Половината ток в европа се произвежда от въглищни централи.

114

Анонимен

преди 4 години

Както винаги Радев е прав.В парламента трябва да има само честни червени депутати, които с една гола заплата на 22 си купуват техноимпекс.

113

Анонимен

преди 4 години

В това интервю се казва, че само българския съд и прокуратура могат да осъдят корупцията!А кой питам ви АЗ е назначил Прокурорите и съдиите? Вие или хората които трябва да разследват!Гешев кои го предложи независим ли някои от народа!

112

Анонимен

преди 4 години

Стандарта на живот на някои държавни служители не искам да конкретизирам, но е далеч от заплатата която получават!

111

kirasirrav

преди 4 години

като цяло съм съгласен с президента, как обаче ще станат тези неща на практика изобщо не ми е ясно; зад проблемите които той очертава стоят силните на деня, окопали се на високи властови позиции и със здрав партиен гръб...?!?

110

Анонимен

преди 4 години

Сутринта в Новините по БНР казаха, че 2025г. оставаме без токЕС смятат да спрат използването на въглища а ние произвеждаме половината ток от въглища в Американските ТЕЦове.ЗАщото ББ спря проекта Беляне

109

Анонимен

преди 4 години

Въпроса е не кой колко изкарва а колко харчи!Как може Горанов да живее в чужд апартамент при това луксозен на колко от вас ще даде някои да живеете без наем в апартамента му!

108

339

преди 4 години

Интересно-каквото казва Радев,аз си го мисля.Хубавото в случая е,че той поне го и казва.

107

Я па ти..

преди 4 години

До Анонимен 120 А кожи кой е този депутат с 12 апартамента ? От БСП ли е ?

106

Анонимен

преди 4 години

До Барабар Радев с мъже. В соца имаше един добър закон. Не живее според доходите си - обяснявай от къде ти е стандарта и ...запазено легло в пандиза. Сега при ГЕРБ видяхме ненаказани соджуци, тераси и апартаменти на баба на любовницана на жената и пр. и пр. и нищо защото са хора във власта и на власта. Харчене като за последно парите на народа без да има за него.Демагогия проба грешка.

105

Анонимен

преди 4 години

Държавният глава казва определено точно макар на " шайката" така наречена от един бивш кадър на ГЕРБ да не и е удобно . ГЕРБ доведоха държавата до провал - 28 милиарда външен дълг, корупция и беднотия на народа за сметка на забогатялата олигархия облажила се от власта.

104

самоцел или

преди 4 години

В момента в медиите се спори до посиняване - харесваме - не харесваме системата, искаме - не искаме промени в Конституцията. Обаче аз не получавам представа - какви точно промени исскат БСП в главния ни закон и това защо е по-добро от дзосега съществуващото положение. Никой не казва какви именно промени предлага, а оттам, и защо ми е на мен да се съглася. Нали не забравяте, че аз, избирателят, ви назначавам на работа?

103

Барабар Радев с мъже

преди 4 години

Радев, а кой ще разследва оногова, който разследва главния прокурор? Сутринта слушах Татяна Дончева и в крайна сметка не разбрах - какви точно промени в Конституцията искате всинца от БСП. Дончемва надълго и нашироко разправяше как това е негодно, онова е негодно, и не обясни какво предлага - кое и как да се промени в Конституцията, и защо.