13

Метеоролог

преди 4 години

Няма да е студено днес.

12

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се затворят мините.Земята има нужда от помощ.

11

Анонимен

преди 4 години

Работете, не коментирайте.

10

Анонимен

преди 4 години

Жалки либерастични напъни

9

толерантен

преди 4 години

Вече няма да гоним Михаля - ще го борим.

8

Пресолена манджа

преди 4 години

От как свят светува има климатични промени. Как не се е сетил някой да протестира срещу тектоничните промени?Ми то цели планини и океани се появяват и изчезват.

7

отегчен

преди 4 години

Пожарите ви ги палят нпо-рките, като онея в Бразилия. Не е сушата.Целта е да се приберат няколко трилиона под прикритие на "борба с климатичните промени". Пък и да се отвлича вниманието на 80% от същественото и да се държи човечеството в партер.

6

отАв$тралияСидней

преди 4 години

До Анонимен 8Ако за мен говориш, добре съм си. От както съм тук чистотата и красотата тук е уникална. Преди няколко седмици някакви луди почнаха да палят гората умишлено. Хванаха няколко от тях. Като духна вятъра към града донесе миризма на пожар, неприятно беше но го изтърпяхмеИ не, не съм хоспитализиран, продължавам да ставам финансово красив, слушам шума на парите, обикалям места които ти гледаш само по НешаналГеографик и та така.

5

Анонимен

преди 4 години

Верно,тук редовно вписваше един от Сидни!Нещо се позагуби,защо ни обяснява кое как е в Сидни?Явно или е хоспитализиран или въобще не е от Сидни и Австралия!

4

Анонимен

преди 4 години

Не разбрахте ли, че не може да сравнявате вътрешноконтинентален град в котловина с град на брега на океана?

3

Бай Ганьо

преди 4 години

6 милиона на 400кв/км...Нещо си чел грешната книга.Сидни е около 5 милиона, като това е регион Сидни. Тези 5 милиона живеят на територия с размери минимум 120км в посока юг-север и още 80-100км на запад. Нито трафика е софийски, нито улиците и транспорта и ако не горяха тези гори с размера България въздуха си е идеално чист. Виж на мапса какви са улиците и къщите и че високо строителство почти няма и пак си помисли къде са 5 милиона на 400кв/км...

2

Анонимен

преди 4 години

Те да не ревът много че като им резнат коли кораби и самолети ,да спасят климата, ще си яздят кенгуратата ...никой няма да се сети за тях повече .....на краят на географията са

1

Анонимен

преди 4 години

Организирам протест срещу 6 часа сутринта, че ми писна да ставам по това време. Правителството незабавно да вземе мерки!