161

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Всички отиват едва когато вече не се живее и чичко полицай и прокурор много добре разчитат човека отсреща и задават въпроси."И един мармот завивал шоколада в станиол.

160

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"на Кичка се обяснява, че носи наказателна отговорност, ако набеди човек за престъплениe"Не теория да, на практика това не се случва никога.

159

Големанов

преди 4 години

Бай *** най-мрази меки китки да пишат в защита на нещо, което не познават...

158

Анонимен

преди 4 години

Бъди спокоен! Номерата на Кичка няма как да минат в Европа, ако той е невинен. и преди да пусне жалбата си,на Кичка се обяснява, че носи наказателна отговорност, ако набеди човек за престъплениe, което не е извършил. Плюс това НЯМА жена отишла при първата заплаха. Всички отиват едва когато вече не се живее и чичко полицай и прокурор много добре разчитат човека отсреща и задават въпроси.Който е невинен спи спокойно.

157

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАз ще ти по-добър пример за превенция защото за разлика от твоята карикатура коят си писал със бай *** това тука наистина се случва в западните либерстки страни:Кичка и е писнало от мъжа и защото много и се *** с различни хора и затова отва в полицията и казва че Бай *** я заплашва че ще й счупи главата безс никакви доказателства. Него го арестуват. Тя получва развод по негова вина без никакви доказателства и му взима всичко а той остава в списък с домашни насилниц

156

Анонимен

преди 4 години

Ще ти дам пример за превенция: Бай *** заплашва за стотен път жена си, че ще й счупи главата. Тя се обажда в кризисен център или директно в полицията. И в двата случая се вземат ПРЕВАНТИВНИ мерки Бай *** да не й счупи главата, които са НЕЗАБАВНИ! В последствие може държавата (по ИК държавата го прави) повдигне обвинение на Бай *** за заплаха. Представи си може да бъде и осъден, което няма общо с превенцята, а с деянието му.

155

Анонимен

преди 4 години

До До анонимния 165"Предварителни действия за предотвратяване на нещо, за предпазване от нещо."Именно. За предотвратяване на нещо КОЕТО НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО. Наказание без престъпление.

154

ИК

преди 4 години

На мен ИК ми спаси живота. Толкова. Джендърфобите да се научат да четат и разбират, защото вече е страшно с тая джендърска простотия и норвежки истории!

153

До анонимния 165

преди 4 години

Копирам ти от тълковния речник: Превенция - Предварителни действия за предотвратяване на нещо, за предпазване от нещо.

152

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Ей така да ми е писнало от патриоти в тази държава :)))"Ами бягай си обратно в израел.

151

Анонимен

преди 4 години

До ЖороПревенция това значи наказание без да има престъпление. Такова нещо е напълно недопустимо и не трябва да бъде приемано никога.

150

Зозо

преди 4 години

Хахахахаа, ейййй откачиха тотално вече ***. Социална роля на пола?!?Значи аз като мъж ако си измия чинията, в която съм ял или си изпера чорапите и ги просна, край това е женска роля :)))))))))))))))))))))))))))))) Абе то всички са *** тогава :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Да не казвам, че съм виждал жени да бъркат бетон и да цепят кубици дърва :)))))))))))

149

Анонимен

преди 4 години

"Второ, не може социалната роля на пола"И ЗАЩО да не може, мм? Или само защото някой си така бил смятал. Престанете с тези кухи постулати, задминахте ЦК но КПСС в тоя заспал евросъюз.

148

Анонимен

преди 4 години

Ще трябва да приемем ИК най-малко поради факта, че насилието над жени в България в 21век, все още не е достатъчно инкриминирано деяние, жените и децата не са достатъчно защитени! Второ, не може социалната роля на пола (*** ) да е защитена от повечето от страните в ЕС, а у нас -не. Както.е и. с хомосексуалните права -рано или късно ще натиснат БГ да ги приеме, особено след приемането й в Шенген.

147

До 20

преди 4 години

И конституционните съдии ли не са я чели, другарю либераст?

146

Анонимен

преди 4 години

Браво, не я щем!Лицемери

145

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 158Джендър, тикво, спорен Новоговора е "соушъл констръкт" - според лесбо-либералите, полът бил някаква обществена измислица. Това У-хромозоми, първични, вторични полови белези за нищо ги нямат. А и се опитват да ОБОРВАТ науката и здравия разум, защото ПОЛЪТ е всичко друго, но не и измислица. Ако мислиш другояче, занимавай психиатрите с фобиите и маниите си, а не целия свят.Дишайки най-чистия български въздух това познание как ще го използваш!

144

Анонимен

преди 4 години

"кажи какво значи думата "gender" и какъв е нейния произход"***, тикво, спорен Новоговора е "соушъл констръкт" - според лесбо-либералите, полът бил някаква обществена измислица. Това У-хромозоми, първични, вторични полови белези за нищо ги нямат. А и се опитват да ОБОРВАТ науката и здравия разум, защото ПОЛЪТ е всичко друго, но не и измислица. Ако мислиш другояче, занимавай психиатрите с фобиите и маниите си, а не целия свят.

143

Анонимен

преди 4 години

"Нали сте я чели? Ама май само сте чували за нея."Класически надменен либерален пастор, за който всички немислещи като него са уфси.Чели сме достатъчно. Чели сме за наддържавните НПО-та, с дипломатически имунитет, които да извършват КОНТРОЛА и ПРОПАГАНДАТА по конвенцийката. Пише си го. Самото обстоятелство, че това е вътре, вони мноооого яко. Организация, неподлежаща на никакъв контрол ще коли и беси. Тц, благодарим, дръжте си джендърите на запад.

142

Анонимен

преди 4 години

Само малко умни, платени клакьори ,комплексари,изнасилвачи и насилници с малки ***,затова и пребиват жените и религиозни фанатици могат да бъда против развитието и защитата на децата и жените