38

.!.

преди 4 години

Значи в Германия кметовете мислят какво да направят за даденото населено място! Тука кметовете, като пример вземете текущите кметове на Варна Пловдив София и други много села и паланки по тяа територия все още наричана държава България, та тия същите кметове мислят САМО И ЕДИНСТВЕНО КАК ДА ОТКРАДНА И ПРИСВОЯТ ПАРИТЕ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ!!! ЕТО ТОВА Е ОСН ОВНАТА РАЗЛИКАТА МЕЖДУ РЕПУБЛИКА ГЕРМАНИЯ И ТЕРИТОРИЯТА ОБХВАЩАЩА ТИЯ ГЕОГРАВСКИ ШИРИНИ И ДЪЛЖИНИ!

37

N

преди 4 години

Ама вие България оправихте и за Германското село седнахте да пишете ли бе ?!?!?! Германците срещу тях да бягаме и те срещу нас да бягат никога няма да ги стигнем хората !!!!! ЩОМ СТЕ ТОЛКОВА ВЕЛИКИ РЕПОРТЕРИ ЗАЩО НЕ НАПИШЕТЕ ЗА *** КОИТО СЕ ГОРЯТ В ТЕЦ 1 ?!?!?!?!?!?!

36

Анонимен

преди 4 години

Застаряване на населението и обезлюдяване. Богатството не води до нормално общество и наличие на население автоматично...

35

Селтак

преди 4 години

Ало, това да не е Територията, където кмет на село с 1200 лева заплата живее в имение за 1 милион? И всички ще се избият кой да контролира парите от евро-програмите. Хората там си гледат живота, и ако искат да помогнат на селото, тогава евентуално стават кметове. Да направят някоя улица, да изчистят реката. Ей такива работи, а не участват в състезанието - "кой ще открадне повече пари от европейските програми за развитие". Тук когато и да ни закрият, все ще е късно.

34

Пич

преди 4 години

:))) Много дълга статия, за да обяснят нещо много елементарно. В държава, в която върховенството на закона е безспорно, заемането на кметска позиция е единствено допълнително бреме. Няма келепирец, няма възможност да подаряваш общинска земя и някой да ти "благодари" с куфар с пари, няма незаконни разрешителни за строителство в забранени зони, има само работа в полза на общността. Е, ако получаваш пенсия 2-3К евро, или си земеделски стопанин в малко селце, за какво ти е да бъдеш кмет?

33

Анонимен

преди 4 години

виж, с това можем да им помогнем . у нас - мераклии-много ! от 200 партии у нас - по 20 от партия можем да им изпратим за всяко тяхно населено място !

32

Анонимен

преди 4 години

35, Коце де да им беше толкова лесно...мигрантите не са отишли там за да работят. Само мършата меркелица си мисли това (дори сигурно и тя не го мисли). Още повече на тея постове новината казва че имало доброволци. Чакай някой ман га . сар да стане доброволец в някое село. Друг път. Зашо, като може да си лежи по цял ден в безплатния апартамент в града докато белите германци му работят да му плащат сметките.Либеразлизма е ЧУМА за всяко общество!

31

Анонимен

преди 4 години

32, тези точно не са от либерастите. Либерастите живеят в големите градове и спомагат за унищожаването на селцата и като цяло на обществото. Тези от селцата са си баш националисти, но поробени от либерастичната *** само да работят.

30

шматка

преди 4 години

Просто баламите работещи без пари се свършиха.

29

Константин

преди 4 години

Да сложат мигранти на тези позиции, даже без избори, взимат някой и го слагат.

28

Някой

преди 4 години

Бундесрепубликата се казва Райланд-Пфалц.

27

Анонимен

преди 4 години

Кво ме интересуват германските села?!

26

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

И кметове ще ви внесем, господа шваби !Ето, наш Мюмюн от Факултето веднага ще поеме поста. :)Ех, господа евролиберасти, как oсрaхте някога бялата арийска държава !

25

Анонимен

преди 4 години

22 е много прав!Африканската и азиатска гмеж по немските селасамо Ценко Чоков я управа!Като върже 2-3талибани за некой стълб насред селото всичко ще побегне обратно от където е дошло!

24

anon

преди 4 години

а някой ходил ли е по селата да види за какво става въпрос? не е защото отнема много време... няма кандидати защото на хората не им се занимава с африканската гмеж която ги е налазила... еле пък в швейцария какви села има, уж китни, уж това онова и.. само пингвини с фереджета се разхождат... всичко отива по дяволите...

23

Анонимен

преди 4 години

мн ме кефи кви смотани статии скалъпват нашите велики ***. цялата ни работа е такава - посредствена, ние сме посредствени хора с велики претенции, ние сме продукт на 5 вековно робство и 50 години комунизъм, всичко човешко е стъпкано в нас и го няма вече. няма и да го има. само псевдопатриотизъм и то от хора, които са неграмотни, глупави, необразовани и като цяло - посредствени. не са ви виновни политиците, в цял свят те са такива и въпреки това народите се развиват. просто сме ***.

22

Анонимен

преди 4 години

Така и не се разбра с какво Татяна е по-добра. Мога само да предполагаю. хахах

21

Анонимен

преди 4 години

Много интересно!А защо ли в БГ е точно обратното, дори се раздават пари на глас за да те изберат за кмет?

20

Анонимен

преди 4 години

Или симитлийския кмет, любовникът на Бойко Борисов.

19

Анонимен

преди 4 години

Пратете им оня кмета на Галиче. Ценко Чоков