21

младен

преди 4 години

Не съм специалист ама...като се взимат по лесно и повече кредити това вдига, ФАЛШИВО, покупвателната способност и от там стокооборота. Вдигайки тия две неща на пазарен принцип цените се увеличават и от там обратно нуждата от повече и по големи кредити. А...ако съм прав...до кога. Докато не повториме 2008ма ли?

20

Пейо

преди 4 години

Подаръци купени на кредит! НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!

19

Анонимен

преди 4 години

Еьемаюе кредити за каквото се сетите, мо не защото нямаме пари, а напротив.Ако мислите, че сме го закъсали и затова теглим кредити, бедно ви е въображението. Както и че мн ни е клатило земетресението, та чак фръкнахме в Страната на чудесата.

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 17В България хората над 50 често гледат внуците и затова малко родители търсят бавачки за децата.

17

До 17

преди 4 години

В България хората над 50 години не са всички пенсионери, а повечето имат още най-малко до 14 години да работят. Чак като минат 63-64 години засега може да се пенсионират, а след няколко години след 65 години. Кредит на пенсионер се дава трудно.

16

Анонимен

преди 4 години

Да бе, ще тегля кредит за почивка, как пък не. Нали после кредита се връща с лихвите. За почивка парите се събират в месеците преди почивката. Кредит се тегли за покупка на жилище, евентуално за скъп ремонт на жилището и за покупка на нещо скъпо, примерно нова кола. Има и други случаи, но са изключения - за лечение, за учене.

15

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

ЛОШО СЕДЛАРОВ ЛОШО

14

Анонимен

преди 4 години

мисля, че не е вярно. болшинството българи над 50 отдават почти цялото си време на обгрижване на деца и внуци, харчат си пенсиите за тях, не знам за нито 1 над 50 тръгнал да тегли кредити за лична екскурзия.

13

Анонимен

преди 4 години

До АнонименА по принцип не трябва ли заплащането ти да е като в нормалните Европейски държави, и да не се налага да теглиш кредит за почивка.по принцип да, но коя нормална европейска държава е фалирана няколко пъти от комунистите? И в коя държава простия народ продължава да гласува за крадливите комунисти?

12

Анонимен

преди 4 години

А по принцип не трябва ли заплащането ти да е като в нормалните Европейски държави, и да не се налага да теглиш кредит за почивка. Защото в белите Европейски държави е така.

11

Туроператор

преди 4 години

Ясно е, че позьорщината е на първо място. Повечето туристи не се интересуват от историята и културата на различните народи, а само да се снимат на определени забелижителности, без нищо да знаят за тях. А пък да теглиш и кредит и после да мизерстваш - безценно!

10

Анонимен

преди 4 години

До анонимен 1За гробището ти си първият кандидат, при това отдавна заедно с всичките ти псевдо-*** и кръвожадни цървулкьовци след превратите през 1944-та и 1989-та, както и опашката от всички останали щатни трольовци към Днес.бг, Дир.бг, Вести.бг и още стотина офшорни .бг-та - не е нужно да изчакаш до 50, още сега си толкова промит, че отдавна си надживял всички тошовисти.

9

анонимен

преди 4 години

Кредит се взима и имот се продава за лечение и за учение.Като оздравееш ще имаш сили ивреме и като завърпиш образуванието си ще имаш възможност за по добре платена работа и щеси върнеш заема.За почивки и екскурзии си е разхищение и от това печелят тези които са ти дали заема.

8

Туроператор

преди 4 години

Не знам колко трябва да си безотговорен, ***, глупав, *** и т.н., за да ваземеш крадит за почивка.

7

родител

преди 4 години

Добре е, човек от време на време да си почива от работата. В България се работи много, затова и хората следва да почиват от време на време, за да може да работят с повече усилия. Затова и може да се отпусне човек и да вземе един бърз кредит за почивка, да може да се почувства като нормален човек, а не като бачкатор.

6

морски

преди 4 години

Шопи,пазарите се като евреи Лятото !И без вас печеля ...

5

Анонимен

преди 4 години

Най-голямата глупост в този живот е да взимаш кредит за почивка, по-голяма няма. Това трябва да се забрани със закон ако можеше. Трябва да си ненормален да правиш такова нещо или интелекта ти е много нисък. Оправдания не вървят.

4

радомир

преди 4 години

Бърз кредит за почивка никога не е излишен.

3

Берач на души

преди 4 години

Аз съм на 52 г. и взех сега за празниците да заведа две ученички малко на Банско за през ваканцията....

2

гербисто-патриот

преди 4 години

Добре е човек да вземе кредит за да отиде на почивка, но нека почивката да е в България, за да бъдем партиоти и да подкрепяме нашите си фирми.