9

читател

преди 4 години

Събират се над 100 вярващи. Ужасно много. Трябва да знаем за тяхВъв всяка дискотека има 250-300, че повече. Религиозна новина от вчера - Индия забрани даването на индийско гражданство на пришълци с онази, миролюбивата религия. И там им писна от тях.

8

Анонимен

преди 4 години

т.е. интеграцията в немското общество минава най-бързо през църквата

7

vlady

преди 4 години

Нямаме нужда от псевдосвещеници без адекватно униформено облекло - православните и арменските свещеници имат стилни униформи, които се разпознават лесно отдалеч.

6

Анонимен

преди 4 години

Ето такива трябва да са и църквите в България.

5

до Петров

преди 4 години

Е, той попа го е казал: "Целта ми е хората наистина да станат вярващи". Демек коткат ги с пари и се надяват да ги направят вярващи. Пък междувременно и попът си няма битови проблеми, в Германия.Но за България е добре - да ходят в Германия, да ги "покръстват", ама друг път.

4

СПОРЕД МЕН,

преди 4 години

тук става въпрос за християнско вероизповедание, а не за религия.Религията е основана на догми и канони, които са задължителни и се налагат от върхоните свещенослужители.Вярата на хората е лично решение и убеждение, което не зависи от географското местораждане, историческите традиции и държавната политика.

3

Петров

преди 4 години

Тук става въпрос за шуменски циг***ани, които за пари и петдесятници и шестдесятници ще станат, но въпросът е защо трябва да ходиш чак в Германия, за да вярваш в Бога? Отговорът - заради парите. които немците дават - и на попа и на ,

2

Pai Mei

преди 4 години

Убива сърцето. Черния лотус убива главата! Та недей много много да му мислиш, че току виж си ми отворил вратичка за инсулт! Не слушате!

1

Тервел

преди 4 години

За "ромите" е най-добре да се интегрират в индуизма и да се връщат в страната си на произход. Индия официално обяви, че си ги приема обратно.