18

Lan

преди 4 години

Как кой, бре Любке, някой, който не знае български! :)

17

Панталей Партизанина

преди 4 години

Дълголетието би било много полезно за БСП защото членската маса на партията дефакто ще се увеличава. Повече БСП членове се раждат отколкото умират на преклонна възраст. В генната лаборатория на БСП вече се правят опити върху социалист с цел удължаване на живота до над 100г. като обозрим минимум! Когато процедурата се изчисти от грешки, ще се заложи в устава на БСП нормативна целесъобразна социалистическа възраст за всеки член 150 години. Бъдещето е на БСП! Победа!

16

сиганин-ром

преди 4 години

Моят кон почина на 73 години.Аз съм на 98,а баба ми е на 132 и е още жива!

15

до Любка

преди 4 години

"Кисело мляко" е онова, което втасва в съда(кофичката, бурканчето), в който се продава. "Йогуртът", втасва в общ съд, после се разбива и така се насипва в кофичките/бурканчета, в които се продава. Това е малката разлика между тях. Де факто, "йогуртът" е разбито кисело мляко.

14

Хххх

преди 4 години

Според Библията Адам, Сит, Енос, Кенан, Яред, Матусал и Ной са живели повече от 900г.така че ако не са запазени данни преди не може да се твърди че този човек дори и с неговите 168г. е най-дълголетния...При сегашното увеличаване на населението не е препоръчително хората да живеят толкова дълго...

13

Любка

преди 4 години

До РВИ аз се чудих, кой е вмъкнал тази чуждица. Йогурт е най обикновено, естествено кисело мляко!

12

Анонимен

преди 4 години

До Съветска носталгия?Мой човек се върна от Талишките планини и разказа, че хората там са изумително добри, спокойни и живеят ***, естествен живот. Бедни са, но са лишени от чувството за завист и отмъстителност. Нашият подарил на местен водач великолепния си нож, човекът не искал да го приеме, но се кандърдисал и заявил, че ще се моли за здравето на нашия, докато е жив. Талишите живеят там от хилядолетия, ирански народ са и добре се разбират с азерите, които също са ирански народ, тюркизиран

11

РВ

преди 4 години

Йогурт от който си правят айрян?? Кво е Йогурт?

10

гражданин

преди 4 години

То пък голям кеф да живееш до/над 100 години. Хубаво е да си млад. Иначе и до 1000 години да живееш ...

9

Анонимен

преди 4 години

Ето,казват че било от мръсният въздух, тъй че софианци да не реват ами да дишат с пълни гърди.

8

Анонимен

преди 4 години

За чистата вода е много важно и вярно. Погледнете картата на Европа. На много големи територии е било блата. От червата тръгват и болести на мозъка.

7

Анонимен

преди 4 години

Първите 100 години е тежко, после по гръб..или както те сложат

6

Енгелс

преди 4 години

Били са дълголетници, но по времето на соца!

5

Демократиния ужас

преди 4 години

Първи по смъртност в света, най-бързо намаляващата нация!

4

иванов

преди 4 години

И какво ... Тиквата прелива от злоба, защото президента Радев подканя българите ДА НАУЧАТ ПОЛИТИЦИТЕ И УПРАВНИЦИТЕ ДА ЖИВЕЯТ ОТ ЗАПЛАТИТЕ СИ. ... КАКТО ЖИВЕЯТ ВСИЧКИ РАБОТЕЩИ НОРМАЛНИ И ПОЧТЕНИ БЪЛГАРИ. КАКТО ЖИВЕЯТ И ИЗДЪРЖАТ СЕМЕЙСТВАТА СИ ПОЛИТИЦИТЕ И ДЪРЖАВНИЦИТЕ ОТ ВСИЧКИ НОРМАЛНИ ДЪРЖАВИ, В КОИТО ЗАКОНЪТ, ЗАКОНИТЕ СА УВАЖАВАТ И СПАЗВАТ ОТ ВСИЧКИ. ТОГАВА И САМО ТОАВА ДЪРАВАТА ПОМАГА НА ВСЕКИ, НА ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ ДА ЖИВЕЯТ ДОВОЛНИ И ЩАСТЛИЛИВИ.

3

Съветска носталгия?

преди 4 години

Питам, защото повтаряте пропаганда отпреди около 40 години. Възрастта на Ширали Мислимов (Мюслюмов) беше измислица на онази система с "най-бързите часовници в света", затова пък с вечен дефицит на месо и колбаси. Имаше и една Хфаф Ласурия - гледаш на снимките бодро бабе на не повече от 80-85 години, захапало папироската, но отдолу ти внушават, че вече е на 131. А днешните азери просто се възползват от тези митове и легенди, за да привличат туристи. И журналисти-хапльовци.

2

ss

преди 4 години

УЖАСЪТ НА НОИ....

1

Анонимен

преди 4 години

Сички ки умрем.