118

Пешо

преди 4 години

Ха-ха-ха!Съдът крадци-рецидивисти не вкарва за 2г.,та тези,които горят гуми!

117

Анонимен

преди 4 години

2 godini osndiz e dosta luks nakazanie...mnogo e skapo za izpalnenie...koi ste plasta?...po - eftino i efikasno e da gi zakoven za 30 dena po elektricheskite stalbove...

116

Анонимен

преди 4 години

Гориш *** на европа бонус. Топлиш се с каквото можеш да си позволиш смърт.

115

Ибн ебн ал кравар

преди 4 години

Поправка в закона: важи само за българи

114

Анонимен

преди 4 години

ами завода за отпадъци какво гориа не само питам

113

Анонимен

преди 4 години

Това означава, че борисов и фандъка трябва да лежат 2 години

112

Пижо

преди 4 години

И как точно ще събират глобите от бездомниците и ромите? И къде точно в претъпканите затвори ще ги настаняват? Убийците вече ще лежат по 5 години, за да има място за бездомниците, отоплявали се посред зима?!

111

Асен

преди 4 години

Как ша искарам бакъра от жицата бес да го запала

110

пецата

преди 4 години

Законите са за българите , за меланина там си имат свои закони все пак цяла европа ги пази с нпо-та

109

ВЪПРОСЪТ Е КОЙ

преди 4 години

Ето това е икономическия подем и финансовия просперитет на българина .Горим каквото ни падне ,за да се стоплим.И ще ни глобяват за това,че сме бедни.А всъщност кой е виновен за това????

108

Абсурдистан

преди 4 години

Внасяш развалени яйца и пилешко с болести, получаваш награда за инвеститор на годината.

107

Анонимен

преди 4 години

Успех да глобите или затворите цингелите. Ако всичкото ром, което заслужава затвор, наистина бъде турено на топло, ще трябва да се построят едни 40-50 голеееми затвора из цялата страна. Ама това са мечти. Въртящите бухалки мутри знаят, че властта им изцяло зависи от хелекторатъ, затова последния ще продължава да гори всичко дето му попадне. А ние ще дишаме.

106

Анонимен

преди 4 години

Ето това е резултатът от дълго дъвкания медиен балон, наречен "мръсен въздух". Бандюгите в парламента с радост очакваха момента, когато да внесат подобно нещо и да скубят и тормозят честните граждани. На всички е ясно, че електорални единици няма да бъдат закачани. Сега е моментът да се струпат една камара гуми пред общината в София и да се запалят в знак на протест.

105

Анонимен

преди 4 години

Оказа се,че Бойко е сключил тази сделка с внасянето и горенето на смет от ЕС,сключил е и други неизгодни сделки за България с ЕС!!Бойко мина всякакви граници на безочието и наглостта!

104

горене на ЕС смет

преди 4 години

Имам документите и ако не се спрат, мога да ги покажа не само на медиите в България, защото едно е да правиш успешен бизнес, друго е да търгуваш интересите на един народ, като българският - нещо, което постоянно правят нашите представители в Брюксел без да се съобразяват какво искат реално хората в България.Това не оневинява престъпните действия, въпросите са много, някой дължи не просто отговори.

103

горене на смет

преди 4 години

където има звездички,думата е *** = смет"?10 млрд. неустойка, ако спрем да горим *** на ЕС, подписал Бойко през 2015..."От тях става ясно, че се горят *** от Италия, Англия и Испания,а това става по препоръка на Брюксел. Свидетели сме, че европейците иначе са отявлени еколози и екозащитници,но обръщат гръб на престъпленията от задния двор и мълчаливо тровят бедната и корумпирана страна, член на същата общност.

102

Totenkopf

преди 4 години

Чудно ще стане, когато почнат да горят отпадъците на по света и у нас. Има една стара научно-фантастична книга на библютека "Галактика", сборник разкази "Бъдеще несъвършено" от един испански фантаст забравил съм му името как ще се разкарваме с противогази, явно ще се сбъдне.

101

Анонимен

преди 4 години

Каква ще бъде глобата за тези, които горят италиянския ***?

100

Анонимен

преди 4 години

Със две думи .Искаш да живееш във София спазваш правилата ако не заминаваш на село и там си прави каквото искаш. Има ли не рзбрали.

99

БГ

преди 4 години

те нека се напълнят ще се строят нови