32

🇲&#1

преди 4 години

Ей *** *** бе. Сега ако бяхме в добри отношения с Русия,можехме да направим заедно едно добро дело. Бежанците се качват на полети уж до Афганистан,Сирия,Ирак,а се стоварват в Мурманск и оттам до финладската граница да ги облагородяват ! Новите "финландци'',ще са ни благодарни до живот! А ние няма да имаме емигранти ,въобще! Ама *** няма да се сети,за това. На него му дай да ходи да се милва ту на ЕС,ту на Султана,преди дни на Краваря! Абе сервилна нация бе!

31

Европейка

преди 4 години

Хубава държава,хубави ръководителки.Дано не са големи глобалистки и либералки,че имат 40 000 гости,от Меркеловите,които да ги съсипят за 10 години.

30

Анонимен

преди 4 години

Това са съвсем нормални малди жени, които са влязли в политиката в една нормална, демократична държава. Станало е благодарение на техните качества и труд. Затова и държавата им е прекрасна и никой не я изобразява като клозет.Нашите вещоци са комунистки, перверзнички, простачки, дечица и внучки на мракобесни убийци... все гадна пасмина. Мъжете са същата гнус. Затова и България не е Финландия, въпреки че има по-голяма територия и много по-благодатен климат.

29

Анонимен

преди 4 години

А нашите бабички катастрофират без бельо. Смятай!!! Изврат.

28

До 27

преди 4 години

Кое е нелепо бе прoстак?!!! Нелепи сте вие комунистически гнусни ***. Вонящи и разлагащи се нечистоплътни влечуги.

27

Анонимен

преди 4 години

Прекрасни момичета, прекрасна държава. А тук само някакви прoсти селянки, като оная нескопосаница Захариева, дебелата внучка на убиеца, геноцидната докторка-монголоид...ОТВРАТ!!!

26

курнелия

преди 4 години

А нашите кокошки в парламента защо не са такива хубави като тези финландки?

25

Анонимен

преди 4 години

Това е нелепо XD

24

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 25А финландките могат да имат по няколко пакистанци. Смятай!

23

До 21

преди 4 години

Пълни глупости. През войната 290 жени са умрели в войната, повечето от болести. Те са служили, като второстепенни войски, доктори, носели снаряди за артилерия, ходили след борба да проверяват дали има живи. Най-голямото постижение, е че са заменили мъже в заводи, които после са отишли на фронта. 25 хиляден мъртви за финландците и близо 180 хиляди за руснаците.Така че не, повечето жени ме са воювали, за туй само 60-70 жени са умрели на фронта, борейки се, а мъжете 25 хиляди.

22

Анонимен

преди 4 години

Пакистанците могат да имат по няколко жени.

21

Анонимен

преди 4 години

Тези моми имат ли си годеници?

20

Анонимен

преди 4 години

С Борисов за балансьор щяха да са по-успешни.

19

До 19

преди 4 години

Половината финландска армия била от жени, кога? В твойте либерастки фантазии може би, в реалността не се случвало.

18

Анонимен

преди 4 години

Феминизма погреба Европа буквално.

17

Анонимен

преди 4 години

До 16Те и руснаците на времето така са си мислили, като разбрали, че половината финландска армия е от жени. После за една от техните, платили с живота на 20 мъже от своите.

16

До 15

преди 4 години

Тези на снимката ако ме ритнат, ще си счупят педикюра и ще излязат в болничен до края на мандата.

15

гражданин

преди 4 години

Много готини са. Щом са там, значи са ги избрали хората. Сигурен съм, че са по-добри политици от нашите жени в политиката - корнелия, мая, запетая ...

14

До 15

преди 4 години

Всички жени са на два шамара, особедне тезе дет се самоопределят за силни.

13

Анонимен

преди 4 години

Който не познава финландските жени си мисли, че си има работа с някакви кифли. Тези ще те ритат от тук до Лапландия и обратно ако нещо им се изрепчиш. Тежко му на космат *** ако му вдигнат мерника. Ще стопи на бързо шкембето от палмово масло.