29

Да ама

преди 4 години

Бали е единственият остров в Индонезия, който не е ислямски. За това е и толкова много посещаван ;)

28

vlady

преди 4 години

Вчера беше избран нов Цариградски патриарх - епископ Сахак Машалян и хотелиерите следва да потърсят съдействие от Негово Светейшество.

27

ООО АМИ ДАААААА . .

преди 4 години

Много приятна новина за мен . . .

26

Анонимен

преди 4 години

българите винаги са били прости хора и такива ще си останат коментарите по долу го доказват!

25

Анонимен

преди 4 години

Какво пречеше данъка да влезе в сила от 2021г--------------------------------------Требе се пълни хазната с кинти по-рано. Ти ли ще компенсираш тия няколко десетки милиона евро? :)

24

Анонимен

преди 4 години

Туристическа такса има и у нас,също в Италия и Гърция къде аз почивам.

23

финландец

преди 4 години

Не съм турчин. Но, Турция е наследник на империя. България е съсед на тази бивша империя. Като добри съседи трябва да има взаимно уважение и доверие иначе не става. А българите сами мразят себе си, държавата си, народа си, историята си. Защо се срамуват от собствената си история , а са един файтон хора.

22

Обаче

преди 4 години

От европейската туристическа асоциация щели да въведат контраданъка Дишхакъ, чрез който туристите ще получават компенсация за това, че са изхабили зъбите си със скапаната турска храна.

21

vlady

преди 4 години

Да подадат жалби до временно изпълняващия длъжността Цариградски патриарх архиепископ Арам Атешян както и до новоизбрания патриарх след изборите в неделя. За съжаление от 1894г. жалбите на турците редовно остават неразгледани.

20

ikar

преди 4 години

До АнонименИндонезия е предимно мюсюлманска държава, но доста хора предпочитат да отидат на остров Бали. Или пък да видят египетските пирамиди, също е ислямска държава. Да не изброявам оше, че ще стане като урок по география и религия едновременно. Всеки да ходи където иска и да си харчи парите както иска, все пак си ги е спечелил сам.

19

уви

преди 4 години

Като съотношение цена-качество- най добре си е в Гърция, пък и е най-близо, а и доста гърци по курортите в северна Гърция поназнайват освен английски, и български!

18

Анонимен

преди 4 години

В БГ туристическата такса е въведена от 100г..

17

Ужас

преди 4 години

Нямате работа в тая скапана турция.те бягат от там.вие ще им ходите да им пълните гушите.малко са ни клали и нас.и гърци.и арменци.и кюрди и колко техни си турци са убили и са по затворите..

16

О.Уайлд

преди 4 години

Българинът е шампион по мразене. Това трябва да го обяват официално за национален спорт. В статията абсолютно нищо не се споменава за България, но патриотите, гледам, се включиха от място на 3-та. Някой даже обясниха, че който ходел там на почивка, е ид.и.от, понеже налива пари в турската икономика. Ама на лято пак ще ми идете на Слънчака, да давате пари на мутрите, срещу които също виете по форуми и сайтове. Няма оправия.

15

Анонимен

преди 4 години

Данъкът е за подмяна на ибриците за подмиване!

14

До 19

преди 4 години

Та като говорим за тоалетни, на новото (вече порутено) турско летище нуждниците са от 18 век и на село *** е по-чиста, ама те сигурно така си го харесват с ароматите по ориенталски тертип. Първо се научете човешки тоалетни да правите и после ми говори, колко сте напред.

13

Анонимен

преди 4 години

Абе много умни Българи Нацианалисти кога сте имали Българска държава.Преди Османско сте били във византийско,след това Османско след това съветския съюз и сега Америка. Плювате Турция,ами то в Турция тоалетните са по чисти от ваште къщи.Помислете след 89 та коя Държава най много ви помогна,много бързо забравихте за гладните години

12

Анонимен

преди 4 години

И 20 звезди да е хотела, пак кракът ми няма да стъпи в Турция. Самата идея, че джонгалите ще ходят около мен не ми допада. Да се озъртам постоянно, не мерси за такава почивка. Не съм расист, ама тия са бати ***.

11

шматка

преди 4 години

И там и.диоти.Какво пречеше данъка да влезе в сила от 2021г

10

fighter

преди 4 години

Всеки българин който ходи на почивка при мр.сните ря.зани турски карабини е не.щастен ид.иот.*** не ми разправяйте за обслужване и цени,сигурно си заслужават,това не оспорвам.Става въпрос за друго.Тия мр.ъсни бок.луци са ни мачкали 500г,сега ще им правим икономиката.НЕ,НЕ и НЕ!!!Турция е враг на България и който не го разбора е ид.иот!