81

До Емигрантка

преди 4 години

Демонстрирате тотална медицинска неграмотност, съчетана с високо самочувствие без покритие. В медицината има т. нар. фундруятна форма на протичане-на обикновен език означава точно мълниеносно, т. е. за часове.Ако имате някакво медицинско образование Ви съветвам да си прочетете учебниците отново, като обърнете внимание на вирусни инфекции , а ако не сте лекар по.добре мълчете ,че се излагате.

80

Анонимен

преди 4 години

Хеморагична пневмония сее смърт в страната. Тя е резултат от свинския грип, който тази зима остави над 30 трупа в страната. Няма област, в която да няма поне един починал от неговите усложнения, сред които е и въпросната пневмония. Това обяви националният здравен инспектор д-р Ангел Кунчев.Хеморагичната пневмония в резултат на грипа е мълниеносна, тя отнася болен за едно денонощие, коментира д-р Ангел Кунчев.

79

Анонимен

преди 4 години

Може да е прекарала грип....след грип пневмония като усложнение е много страшна!

78

Емигрантка

преди 4 години

Работа от 27 години в чужбина в здравеопазването- Май в България нямат представа какво значи тази диагноза. Няма такова нещо като мулниеносно развитие, а точно обратното, боледуване, което не е обърнато внимание достатъчно и пациента винаги е с други придружаващи заблявания. При положение че не имала симптоми или предхождаща патологична анамнеза то причината е съвсем дуга, която се прикрива, за да не се изложи училището и родителите, както и стряскат учениците.

77

Анонимен

преди 4 години

? Училището е прославено с Наркотици съучениците да разпитат до кога ще умират невинни души ?

76

Анонимен

преди 4 години

И в двата случая не се откри причинителят както и начинът по който се разпространява.Търси се някой да е виновен,да бъде наказан и всички да въздъхнат облекчено,че всичко е свършило.Но действителността не е такава.Когато един щраус си зарови главата в пясъка вярно всичко спира,само,че само в неговата глава!

75

Анонимен

преди 4 години

Думата "хеморагична" е много важно да се спомене! Хеморагична пневмония НЯМА. Има пневмония, развила се до стадий на задушаване, при който от напъни за поемане на въздух и кашлица, алвеолите се разкъсват. А за да се стигне дотам, някой доктор не си е свършил работата, защото е бил тьп или мноого незаинтересован.

74

Анонимен

преди 4 години

Признавам, че допускам, че този случай се опитва да оправдае другия с малкото момченце, което беше разнасяно от нещастнитеси родители по разни болници,без помощ.Ако е така, е неприлично и подло.

73

Анонимен

преди 4 години

,,Мълниеносно'' може да настъпи летален изход само в случай на мозъчен удар или сърдечен удар.В никой учебник по медицина или анатомия не се пише за ,,мълниеносна смърт'' от самосебе си.Дори при екзекуции чрез обесване,електрически стол или ,,смъртоносна инжекция'',няма ,,мълниеносна смърт''.Единствено при разстрел имаме ,,мълниеноснс смърт'' при екзекуциите.Факт е че много хора са си отишли от този свят мигновено при така нареченият синдром ,,внезапно спиране на сърцето''.

72

Анонимен

преди 4 години

няма вирус който да убива за минути,дори еболата умират за часове или дни,може белодробна емболия,но е малка за това да се придвижват плаки по кръвта

71

Ала-Бала

преди 4 години

Прилича на ритъмно-проводно нарушение. Може да е имала и наследствена кардиомопатия. Такова заболяване имат спортистите, които умират по стадионите.

70

Анонимен

преди 4 години

От хеморагична пневмония да умре за броени секунди, говорейки по телефона с майка си, е меко казано несериозно. Поне така описаха случая снощи в новините от Враца. Медицинското лице в училище веднага реагирало, след това около 1 ч. реанимация и в крайна сметка, смърт. Това е доста мистериозно и все още няма такава пневмония, която да убива за секунди, без никакви симптоми преди това.

69

икономист

преди 4 години

По принцип вирусните заболявания много бързо дават негативно отражение върху общото състояние на организма. Обаче би трябвало да има някаква симптоматика преди фаталния край... Но ние няма как да разберем това, след като момичето е починало. Може да е имала някакъв проблем същия ден, но да не е казала на никого. Защитните и сили ако са били остлабени, допълнително са улеснили вируса да се разпространи. При мен се е случвало в рамките на часове да вдигна 40 градуса температура, сякаш от нищото.

68

абе

преди 4 години

Цветанова, питаш читателите на статията ти дали е същата пневмонията ли? Нали твоята работа е провериш фактите и да ги изложиш, по възможност - разбираемо? Или ти се чудиш?

67

baian

преди 4 години

Това се получава след отричането от ваксините и заклеймяването на антибиотиците като супер отрова бг *** ми трабят по телевизия и радио колко смъртоносни били и ги препоръчват при краен случай - ГОООЛЕМИ ГЛУПОСТИ. За това са смъртните случаи на 3 год. бебе това дете и мн други. НЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ ХОРАТА. Иначе жалко за детенцето и родителите му.

66

цитат от статия

преди 4 години

"В статията има множество изследвания на учени, които доказват, че микровълновата радиация унищожава човешката репродукция5G мрежата е създадена в Израел,но е забранено да се ползва там"Хора,събудете се!Забранете 5G мрежата в България,както направиха в много други държави или отделни щати(области) или градове!

65

До 50

преди 4 години

Причинителят на чумата е бактерия.Колкото до блуждаенето на вирус-убиец из територията на коя и да е страна по света, за съжаление винаги го е имало. Вирусите и актериите са неотменима част от играта на живота и обикновено се сливат с пейзажа, докато човек не сглупи за пореден път и с някои свои изцепки неглижира и компроментира изцяло здравето си. Тогава е ред на голямото олеле и вайкане.Не се тормози, бъди по-отговорен, обичай близките и се радвай на живота! За другото всички сме абонирани

64

Анонимен

преди 4 години

В ЕС ни обвиняват , че я караме БАВНИЧКО, БАВНИЧКО срещу корупцията, с малкия и среден бизнес, че бавничко се движи демокрацията . А сега изведнъж мълниеносно се разболяват. ???????????????????

63

Анонимен

преди 4 години

Това не е първия случай,много такива случаи се натрупаха,ученичка от Сливен също умря по този внезапен начин,както и няколко деца напоследък,а вероятно и възрастни хора.

62

статии за лъченията

преди 4 години

"Дейвид Айк: 5G е оръжие (ВИДЕО)""Глобалната опасност за цялото човечество и цялата Земна биосфера от приближаващата 5G мрежа в контекста на изкуствената електромагнитна радиация, модерните оръжейни системи, виртуализацията и Изкуствения интелект""Психотронното оръжие е най-голямата нова опасност, твърди британски агент"(това е по-опасно и от микровълновата война,защото контролират мозъка и тялото на човека,човекът може да направи това,за което му се подаде команда от лъчения в мозъка)