27

Сата НАТО

преди 4 години

Ена му сама си е виновна, от сто метра се вкжда, че е откачен. Кати видиш, че некой се прехласва по Путин и Любе, деветката в главата - това му е лекарството.

26

Сата НАТО

преди 4 години

Ако утре имаше избори, тоя Викторио за кого мислите би гласувал?-----Е, то имаше извадки от сурат-тефтера му - убеден путинист е, мъжага, няма лабаво.

25

Анонимен

преди 4 години

Психично болния българин от типа на Викторио е най-често социопат! Реакциите са му несдържани, първосигнални, нелогични и неприкрити.Психопатът от друга страна е логичен, в повечето случаи образован и с положение, майстор манипулатор и добър стратег.

24

Анонимен

преди 4 години

Не заслужава да живее ...дори в затвора.Единственото спасение за него е самоубийство.

23

Анонимен

преди 4 години

До ТурчинаАко така постъпвахме така със всички убийци,повечето ти роднини нямаше да ги има!!!

22

Турчина

преди 4 години

Понякога ми се иска,като в някои мюсюлмански страни такъв,като този да бъде убит на площада с камъни...!Звучи ви жестоко...?По-жестоко е нашето съвремие,което ще позволи този човек да се храни три пъти на ден(нещо,което много пенсионери не могат с малките си пенсии),ще спи на топло зимата,ще му идват на свиждане с подаръци и дори ще има някакъв сексуален живот.Ще има право на медицински преглед и амнистия след време.

21

Анонимен

преди 4 години

Преди време гледах видео с един такъв отвратителен психопат,изнасилвал собственото си бебе до кръв,разкъсал му вътрешните органи,лекарите едвам го спасили и сега ануса му е изнесен на корема,а сестрата го защитава "бил невинен,детето просто бло болно и затова кървяло" и социалните са дали детето на сестрата и когато оня психопат се върне от затвора,та да убие нацяло детето,кой ще е виновен?Не е ли социалните?

20

Totenkopf

преди 4 години

Фейсбуци, трудови фишове, какво общо има това при две убийства, едното на бебе? Да намазва въжето и тва е, кви свидетели, кво чудо? Да живее Великата Червена съдебна система, заслужихте си бонусите.

19

Екзекуция

преди 4 години

Да го ликвидират с много *** нож и да го хвърлят на прасетата.Не искам с моите данъци да храня психопати и други откачалки.Трябва да се въведе смъртното наказание час по-скоро.

18

Анонимен

преди 4 години

Ако утре имаше избори, тоя Викторио за кого мислите би гласувал?

17

Анонимен

преди 4 години

Това същество дори не съжалява. Мисли се, че като е издържал семейството му е позволено да ги убие. Но разбира се да хванало страх да се застреля. Аз гледах и изявления на майка му и ми стана ясно маминото момче как не може да е виновно. До живот без право на замяна или смъртно наказание такива *** със слаби нерви и много комплекси са вредни и много опасни. Да вземе и майка си с него.

16

До 16-Митко 19

преди 4 години

Митко,и ти май не си много добре с това под косата!?! Пийте ги тези хапчета бе човек че виж до къде води липсата на нормален разсъдък!

15

Митко 19см

преди 4 години

Аз излизам само с евроатлантически мъже с хубави прически, имат пари за фризьор, имат и за мен...

14

Баща

преди 4 години

Да убиеш жена си в изблик на ярост и без да искаш,разбирам.Но да посегнеш на собствееното си дете,съществото което най-много обичаме и искаме никога да не бъде наранено означава само едно -че заслужава само и единственно смърт!!! Бавна и мъчителна!

13

ГАНЧО.

преди 4 години

Няма ли съдия , който да осъди този убиец на смърт. Само смърт за такива гадовее.

12

Анонимен

преди 4 години

Е да психопат е.Застрелял е детето си за да не му пречи.Убил е жена си защото са се скарали за сметката за интернет-20 лева.А, и за някакъв кабелен модем. Единственото за което съжалява е че може да седи в затворът.*** ***- защо уби две жени и без тва няма.Са ше седите с купчина хомосексуалисти зад решетките и ще се опрашвате.А можеше да си караш мерцедес и да обикаляш барове и мадами.Седи са при мексиканците. Верно *** охрана.

11

Анонимен

преди 4 години

Абе къв е тоя съд дето цяла година нее осъдил Убиец на собственото си дете.

10

Циник

преди 4 години

На 17.02 малкия става на 5 годинки.Никого на този свят не обичам колкото него.Отлично помня какъв ангел беше на годинка...проходи на 18 месеца...Да убиеш собственото си дете - този извеpr заслужава да умира дълго...и в кански мъки!

9

Анонимен

преди 4 години

естествено,че ще обвини мъртвата,защото тя не може да се върне от гроба и да се защити сама.***!Остави дете без майка!

8

Анонимен

преди 4 години

Психопат! Малка килия без прозорец и дъъъълъг живот!