84

човек

преди 4 години

Само за сведение на посрещачите, в редиците на оригиналната SS организация на Хайнрих Химлер са приемали освен чисти арийци също така индийци, араби и какви ли още не!Химлер е бил вманиачен по индийската култура и история, дори свастиката е на почит в Индия. Хитлер не е бил ентусиазиран особено от идеите на райхсфюрера, може би защото много от индийците са били чepни като бpикe.ти, но е бил принуден да го търпи.

83

Българи

преди 4 години

Какви ss-ци пък става от вас българите що се пъхате между шамарите забравихте ли че сте от монголия и вас ше ви отговарят в камерите *** *** хахаха

82

К

преди 4 години

Бих де записал и аз

81

Анонимен

преди 4 години

До Schutz Staffel"Новопоканените бродят като глутници, от по ми имам 6-7"Те може да са по 6-7 ама са *** и трима нормални човека могат да ги бият лесно. Онея мижитурки само жени нападат.

80

Дерибей

преди 4 години

"важното е да не е зелен *** либераст, неговия враг номер 1 в живота"Кво бе, да не ти се дръпна кафявото сега, че току-виж наистина и тук плъпнат отряди. Петнайсет години некви маскирани кандидат-нинджи джафкат по улиците за щяло и нещяло, трошат дето им падне и после се крият под завивките... А сега като махалото свърне наопаки, сте все мирни, кротки, благородни... Еми, квот сте дробили, дяца, туй ще сърбате.

79

Анонимен

преди 4 години

И ние се нуждаем от есесовци!

78

SS

преди 4 години

А тука кога ? В парламента в махалите . И тука има нужда . Малко сигурност кой ще откаже ???

77

Маляка

преди 4 години

Кви отряди бе мушмороци немците не са способни да водят модерна война.Нямат силички кой ще нападнат.Та те едни гърци ще ги бият до посиняване.

76

Анонимен

преди 4 години

абе на българина му дай да оплюва, да мрази, да обижда, все да е наопаки на фактите, а истината каква е - не го интересува. важното е да не е зелен *** либераст, неговия враг номер 1 в живота.

75

Анонимен

преди 4 години

на какво основание се радвате на тези отряди, те и вас не ви искат. ако има как ще ви изгонят, но нямат такава власт. нашенци се зарадвали на отряди.

74

gf hf mf :>

преди 4 години

Каква е крайната цел на занятието? Да се стигне отново до война в Европа? Кой ще поеме отговорност, ако това стане? Нещо назрява, с тези протести не само в Европа, но и на различни места по света. Да видим до кога ще продължаваме така с тази толерантност... :)

73

Циник

преди 4 години

Есес - се превежда от шутцщафел...а иначе наглеещите афганистански , арабски, и африкански Лежанци -са като конниците на Апокалипсиса - идат , и носят смърт и разруха със себе си!Вчера по държавното немско радио - Клановата (арабска)престъпност стигна и дълбоката провинция! Полицаи биват проследявани до домовете им , и заплашвани - "Ние знаем къде учат децата ви! Миналата година въоръжени от Ливански клан нахлуха в полицейски участък в Берлин - лъжите на официалните медии вече не са достатъчни!

72

До Арабина

преди 4 години

Въпросът не е до арабин или турчин, въпросът е кой спонсорира и предизвиква емиграцията.Въпросът е кой приклива и не инкриминира престъпленията извършени от подобни групи - без значение дали са местни или чужди. И едните, и другите са ЖЕРТВИ.Отговорът е, че са финансирани, въпросът е от кого и защо.Някой има интерес от прикрити престъпления, и същият този има интерес от групи защитаващи местно население, въпросът е КОЙ?Функция на държавата е да прилага еднакво ЗАКОНЪТ!Мислете мащабно...

71

От Арабина, турчина

преди 4 години

И .....Затова хората го мислят, и искат да няма нападения над гражданите от тези гнусни бежанци и окопани, в социалната сфера емигранти.. Защо ли? Ми не знаем защо има в Германия патрули защото полицията си върши мноог добре работата... Мишки сте

70

Ели до 80

преди 4 години

Имаме преди 1905 американска, френска, английски революции....И не само - проследете хронологично революциите, и ще откриете общото...Мислете по-глобално, не се вторачвайте в едно събитие, и тогава цялата картина от само себе си изплува на "повърхността" и ще съумеете да я сглобите в съвременността.Не е толкова трудно.

69

Анонимен

преди 4 години

Това са движения, които се плащат от Кремъл.

68

Ели: До вълната

преди 4 години

И затова много малко българи знаят че Сорос е персона нон грата в Израел.В същото време той спонсорираше "династиите Клинтън и Обама" - една от последните речи на Тръмп.Питайте каква е разликата между фарисеи - осъдили Христос, садукеи - храм Соломон - че всеки чужденец е приет в Храма, есеи - ръкописи Кумран и халдеи - Сорос, Тамплиери, ордени.Няма как на непросветения да налееш информация и мозък.Най-лесно се манипулират младите "нацисти и терористи"!Чете се денонощно и се спи малко.

67

Ели: До вълната

преди 4 години

"Вълната" е контролирана в "политическия живот" и спонсорирана.В политиката и историята няма случайности.Използват се примитивни групи непожелали да се образоват и законно да променят дадена политика, затова при всяка една революция и преврат се унищожава интелектуалния елит - за да може да се насади първобитната идеология - каквато и да е лява, дясна обслужваща елитите.Хората които нямат време да четат и финанси да се образоват стават пушечното месо на тези елити.Со кратце за реФолюциите.

66

Анонимен

преди 4 години

Всяка голяма вълна се ражда от съвсем малка вълничка и като стане голяма вече връщане назад няма .... Просто помита наред.

65

да

преди 4 години

Берлин има още едни самозвани шерифи, за които никой не смее да пише. Ходят едни брадати шерифи с чували върху смрадливите си тела, и правят забележки на германките как са облечени. Но едни други самозвани граждани на Германия, които наричат себе си политици и лъжат, че защитават интересите на германеца, скрити зад имения и бронирани коли, не усещат как с простотията си водят Германия към националсоциализъм.