9

1234

преди 4 години

Парите не са проблем изобщо. Сащ печатат пари 50 г, карат си 5 л камиони на бензин и ядат хамбургери с хормони. Проблемът е, че няма технология която да е еко просто е невъзможно! Юдеите 50 г са заети да отмъщават на европа, а за това време населението нарастна от 3 на 7 млрд. Това е проблема. А дори още половината Китай и Индия не ядат месо и не карат коли.... Обречени сме, пътят е ясен

8

Т.Шак

преди 4 години

Това с климата и еконеутралната Европа е като да чистиш сам междублоковото пространство, докато от 9-я етаж още си хвърлят *** през балкона. Около блока пак си е мръсно, а Европа ще фалира заради тази безмислица, защото ще забави икономическото си развитие с десетилетия.

7

Анонимен

преди 4 години

То само експерти коментирали дотук и изчерпали темата, какво повече мога да кажа аз...

6

аз

преди 4 години

брей че много шушляции четат днес.бг и разбират от Британска политика....Лордовете СА консерватори и ИСКАТ Брексит.Камерън е от торите,Кралицата иска Брексит.Бизнеса иска КАКЪВТО И ДА Е Брексит, иначе иконокиката е надолу.Бедние и богатите хора искат Брексит, щото имигрантите ги дразнят вече.Сдявате ли сега колко е половината на една връзка слама ??

5

бай ганю

преди 4 години

добре е че много силно икономически държави се събудиха относно климата и си поставиха за цел 0 емисии до 2050но днес това звучи като фантазия прекалено неосъществимо,все пак ако се постигне 50% намаление спрямо днешното положение и това би било много силен резултат но дали това ще се постигне и на другите континенти ? защото една птичка пролет не прави

4

Анонимен

преди 4 години

Български Политолог: от трън и след това на глог!

3

Анонимен

преди 4 години

Няма как великият остров да завърти колелото наобратно.До едно време се краде и богатее, после следва по-интересен период.

2

Анонимен

преди 4 години

Професор по празнодумие, но става за запълване на ефирно време.

1

АнонимеН

преди 4 години

СЛАБОУМИЕТО В БЪЛГАРИЯ Е ОГРОМНО!!!КАКВОТО НАСЕЛЕНИЕТО ТАКЪВ И УПРАВНИКА И ПОЛИТОЛОЗИТЕ СЪЩО!!АЗ НЕ ОЧАКВАМ БРИТАНИЯ ЗА ИЗЛЕЗЕ ОТ ЕС ПРЕЗ ТОЗИ ВЕК А ТОВА СЪЗДАНИЕ ГОВОРИ ЗА ПРЕДИ КОЛЕДА :D ИЗБОРИТЕ В БРИТАНИЯ СА ТОТАЛНО БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ!!! ТАМ ИМА И КАМАРА НА ЛОРДОВЕТЕ КОЯТО НИКОГА НЯМА ДА РАЗРЕШИ ИЗЛИЗАНЕТО!