5

Анонимен

преди 4 години

"Димитрова допълни, че много трудно събират ИТ специалисти с необходимата квалификация"Е чакай сега! Някаква си Димитрова иска да дойде ИТ специалистът Петров и да свърши работата вместо нея, да работи, да се мъчи, да раздава ноу-хау, да му дават мизерна заплатка от 600-700 лева на месец... а тя въпросната Димитрова само да премята крак върху крак, да пие кафета, да пуши цигарки, да "работи" с показалец на ръката като казва, "Ти Петров, работи!" и накрая да взима десетки хиляди лева заплата.

4

Ти да видиш..

преди 4 години

До Гост 4 Петте милиона преминават от една администрация в друга. Къде е наказанието ? А коледните добавки на шефовете на НАП са сигурни.

3

Трудовакъ

преди 4 години

"Димитрова допълни, че много трудно събират ИТ специалисти с необходимата квалификация". А-ууу, каква изненада! Ами пишете на Бил Гейтс, да ви изпрати! За 8 щатски хвърчила, за които ни завод, ни чертежи има, отидоха милиарди като за добър ден, а пари за ИТ специалисти нямало! И ако не е тайна, какво възнаграждение за труда им предлагате? Съкратете излишните административни звена и назначете добри специалисти (не такива с връзки, както в РВД или по партийно - шуробаджанашка линия).

2

Дзъ

преди 4 години

Какво фиаско само...., т.е. глобата струва по 1лв. от данъкоплатец...,т.е. за сметка на всички нас. Трогателно е че НАП се бори да ни натовари с 80 стотинки вместо с лев

1

Анонимен

преди 4 години

НАП обжалва??? Какво има да обжалваш? Наcpaл ли си се? - Наcpал си се! Поеми отговорност! Стига, хора, не ми трийте коментара, всички сме потърпевши от мaлоумници на държавна хранилка!