17

Джони Инглиш

преди 4 години

Моята прогноза: Лейбъристите губят с по-малко от очакваното но с достатъчна разлика, за да виидм Брекзит. Фарадж постепенно ще слиза от сцената, изоставен от много свои хора. Недоволните от Мей консерватори ще се върнат при Джонсън. А недоволните от Джонсън ще си намерят трети път (няма да станат лейбъристи).Еврото ще падне под 1 долар, но ще остане стабилно на нива от преди 15 години. ЕЦБ ще пусне печатницата, за да покрие дупката, като ще иска да защити капиталовият пазар, а не валутата

16

Анонимен

преди 4 години

Брекзит няма да има както повтарям от няколко години - всичко е един фарс с цел да се договорят специални условия за членство, но това просто не проработи...

15

Абе

преди 4 години

Какво значи втори референдум?! Референдум имаше, Народът каза волята си. Какво, ще свиквате референдум, докато не постигнете, каквото искате ли?Да се махат от ЕС! Аман от фасони

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4Brexit се превърна в тъпa перманентна гатанка за наглосакси. Да си я играе Борко.......Борко знае как да си играе с балкански клекситанци!

13

Анонимен

преди 4 години

До Асен Разцветников 18"И не казва той намирам, че успехът ни е слаб, а ще каже констатирам, че на нисък сме етап!"А етапа се разтегли еластичен беше той, удължи агония, образува нерви, разпокъса се от злоба българския пиян герой!

12

Питър

преди 4 години

А защо името на журналистката бива забранено от сайта, в който работи???

11

Анонимен

преди 4 години

до БТР Ох, горкият щял да излиза. Аз пък четох че до пролетта влизаме в чакалнята на еврозоната. А сега де? Къде е истината? Едно е да искаш друго е да стане.

10

Анонимен

преди 4 години

До УМЕН 7Британските палячовци разиграват циркове, които обаче са тъжни и жалки. Пълен фарс и трагедия е тая "държава". По-зле са и от нас, но още не го осъзнават.........Не желаят да хрантутят български лайнаристи от държавата Лайнурия създадена от потомствени български селияндуристанци с много слаб мисловен цикъл!

9

ГОРД СИДЕРОВИСТ

преди 4 години

Волен Сидеров - президент!

8

Анонимен

преди 4 години

Тия никога няма да излезнат от ЕС. Да не са луди да напуснат най богатата структура в света.

7

Анонимен

преди 4 години

По всичко личи, че консерваторите (торите) ще спечелят. Просто другите не се възползваха от грешките им, а задълбаха в собствена философия, която е много далече от печелене на популярност.Ефекта ще се види в последствие, но нищо хубаво не идва в бъдеще. Повечето автомобилни компании панически се изнасят, а стоманодобивната им индустрия ще я спасяват китайци.Над 80% от икономиката им е в услуги. Това добре, ама на кого ще препродават, като им сложат мита за европейските пазари?

6

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!По принцип си прав, обаче предишният референдум беше 2016 и по това време ще са минали 3 - 4 години от него. Много хора сега са на друго мнение, общото настроение е различно. Да не говорим, че и тогава беше с малка разлика и решаващо значение имаха и някои лъжи на Б Джонсън (напр. за сумата, която се дава на седмица на ЕС)Определено нов референдум е това, което трябва да се направи, ако трябва да се следва волята на народа

5

Анонимен

преди 4 години

И тея папагали ни говорят за демокрация, човешки права и т.н.? Гати цирка.

4

Анонимен

преди 4 години

Brexit се превърна в тъпa перманентна гатанка за наглосакси. Да си я играе Борко.

3

БТР

преди 4 години

Е си вземем поуки от брекзит . Че като тръгнем да излизаме да не правим техните грешки

2

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Е, как нов референдум ?!Това е все едно, един мач да завърши с победа на единия отбор, но понеже резултата не устройва шефовете, мачът да се преиграва, докато победи правилния отбор.Това ли ви е демокрацията и правото на избор ?

1

Анонимен

преди 4 години

Прелиствам