23

Анонимен

преди 4 години

Образовайте се , не се вади езика а брадичката се издърпва нагоре и главата назад , ако няма пулс се прави сърдечен масаж .

22

Шопо

преди 4 години

Душичка невинна! Бог да я прости !

21

Това училище...

преди 4 години

Изглежда много хубаво отвън.

20

Анонимен

преди 4 години

Айде стига глупости вече!Банални сте!Светла му памет на детето и кураж на близките!Журналята - ако нямате новини - не пишете нищо.

19

До 18

преди 4 години

Точно тъй трябва да е. Ако бяхме истинска правова държава, тя нямаше да се занимава с училище. А щеше да е женена вече и да седи вкъщи на топло,е цвъка деца и това е. Но уви, те били еманципирани и независими, всичко можели да сторят по-добре от мъжете, и то на токчета. Още едно мъжко изобретение между другото.

18

ллллллллл

преди 4 години

Еми, така става. Като няма един учител - мъж!!! Можеш да извади езика на детето, а сега? Нежните учителки гледали като някакви па$тки.

17

Жалко за детето...

преди 4 години

...нека почива в мир! Съчувствия към родители и близки!И, моля, нека не превръщаме тази толкова тъжна новина в повод за взаимно оплюване, това е въпрос на уважение към паметта на покойното момиченце!

16

Анонимен

преди 4 години

Ти, 15, специално, какво си "гледал" не те знам, но никой тук не е наясно какво се е случило и дали изобщо нещо е можелож да се направи.Изложихте се достатъчно със статията. Спрете и с глупавите коментари и очистете всичко, след като нищо не знаете и нямате какво да кажете на хората.

15

Анонимен

преди 4 години

Съвсем си се смахнал, брадва ли си, топор ли си. От статията че нищо не става е очевидно. Не се старай да го докарваш от към коментари, че е още по-излагащо.

14

Брадвата

преди 4 години

До Брадвата,По принцип и за тебе има решение - излишните мазнини, които имаш в главата, катализатор, кибрит. Ако ме разбереш, ще е по-лесно за тебе. А, колкото до темата, кой друг да помогне на момичето? Или само да гледаме, щото е по-лесно?

13

Брадвата,

преди 4 години

вземи се самозаколи, вместо да пишеш глупости. Анонимен, безинтересен си. Особено на фона на такава "новина" - гадна и пошла, както вече писа някой по-долу.

12

АНОНИМЕН

преди 4 години

Всичко днес е политика ако не знаеш. Това учениците да учат псевдо история вместо истинската ни история е политика наложена ни от *** организации. Това децата да се явават на хиляди излишни изпити а в същото време да пробутваме неграмотните роми също е политика както и това да има десетки фалшиви вузчета и филиалчета и всичкото завършващо да ги правим студенти . Политика е наши стоки в чужбина да са с по-ниски цени от тукашните такива а знаем там какви са доходите . Лъжите от медии също.

11

Брадвата

преди 4 години

Колкото до учителите... Длъжни са да правят сърдечен масаж до пристигане на мед.-екип. Само че те само са гледали.

10

Анонимен

преди 4 години

П.о.ш.л.а. (г.а.д.н.а.) новина без доказателства от следствието!

9

Анонимен 8,

преди 4 години

Не се опитвай да политизираш на базата на нещо, което дори не е новина.Няма държава по света, в която да не умират и деца от болести и травми, за които никой не е виновен. Статията, доколкото това може да се нарече статия, просто бе несполучлив опит за писане. Мислете, следващия път, преди да постнете такова нещо.

8

АНОНИМЕН

преди 4 години

Даваме ли си сметка в каква държава живеем и какво правят властимащите за народа си?Ако детето е със здравословни проблеми няма начин родителите да не знаят за това. Но ако допуснем че има употреба на наркотици тогава тази причина няма да бъде оповестен а публично а ще се пробута на яве първата причина.Продава ли се дрога около училищата ? Продава се. Знае ли се че и полицията е част от играта? Знае се. Но дали и власт имащите и те не са част от играта с дрогата аз казвам твърдо да.Жалко за 14 г

7

Анонимен

преди 4 години

За теб е нормално дете в шести клас ей така да си умре в училище? Големи моралисти сте!И ти не си чувал до сега, че се умира на всякаква възраст?И че от това новина е грозно да се прави!Нито има данни за насилие в училището, нито за несвършена работа от страна на медицински кадри. Какво научихте от новината? Защот я разпространихте тази случка? За да си пълните сайта с вайкащи лели?Имайте поне малко уважение към хората! Няма какво да изнасяте на показ чисто лична трагедия. Клюкари.

6

5,

преди 4 години

Съвсем се изложи. Какво общо имат тук учителите и който и друг да било?Това не е новина. Това е трагедия - лична, за близките на детето. Какво научихте от нея? Едно голямо нищо. А останалите научихме това, че журналистика в България няма. Има жалки жълтини.Хайде сега, да ви видя поредната обективност - спрете ми достъпа до медията, както обичате да правите, когато някой ви посочи оцапаните ***!

5

До Анонимен 4,5,

преди 4 години

Нормално е човек да почине на всякаква възраст. Дори бебета умират. И, ау, колко странно, много чедсто не е плод на нечия грешка! Много хора се раждат болни или се разболяват тежко и нелечимо. От всеки такъв случай се опитвате да правите новина?***!Когато нямате никакви данни за насилие или човешка грешка, спрете да обсъждате глупости и да разнасяте клюки. Поне да бяхте разбрали причината, преди да бришете. И за учител важи същото. И за всеки човек. И това ми били журналисти!

4

Анонимен

преди 4 години

За теб е нормално дете в шести клас ей така да си умре в училище? Големи моралисти сте!