42

777

преди 16 години

аз мисля,че островът на изкушението е тъпо предаване, защото те чрез това шоу не искат да покажат на хората, че има и връзки които не оцеляват,а искат да спечелат някоя друга пара

41

Krasimira

преди 16 години

ostrovat na isku6enieto e edno nerealno za men predavane za6toto kakqv e smisqlqt da se razdelia edna dvoika kogato tq sama si e re6ila tova.

40

Красимира

преди 16 години

това е много гадно

39

софия

преди 16 години

много глупости показват

38

маги

преди 16 години

предаването по нова телевизия е доста посно и жените особено най -малката е доста глупава.това не може да са реални отношения тези двоики някък си не се познават една друга и си нямат никакво доверие .влюбените хора истински си имат повече оверие един към друг.

37

анонимен

преди 16 години

Епа я баце,и на мене ич не ми аресва тава предавание.Млого е тъпо. Незнам от къде ги намериа тиа попаре?Да ги маинят от екраня!!!

36

georgi georgiev

преди 16 години

какъв е смисъла на това "шоу" така и не мога да разбера а не искам и да разбирам!!!! явно в някои хора мислят че от всичко може да направят шоу ама не сме пък толкова прости и ограничени че да ни задръстват с такива глупости....... а народа гледа ли гледа.......и е "щастлив и доволен"

35

преди 16 години

ПАРИ, СЕКС, ИНТРИГИ - такъв е живота

34

megi

преди 16 години

Какви са тези изкусителки и с какво могат да те изкушат?Да олекнеш с 100лв ли? при полужение че вече има и по евтини,такива резили,такива долнопробни саштества,ми да ходиат в XXL да се снимат какво излагат циала България.То островат на изкушението е предаване в световен маштаб-но защто не погледате малко ккаво става в Света-такива гюбрета ли има?

33

XXX

преди 16 години

Аз не съм много вярващ но все пак се имам за християнин. Да се опитваш да развалиш една любовна връзка за да спечелиш пари (говоря за Нова ТВ) ми се струва върха на пошлостта и *** атака срещу християнските ценности, промиване на мозъците на тинейджерите, възпитание в безнравственост. Изобщо шоу за хора с чалгаджийска култура

32

преди 16 години

маке им трън на тие *** и ***, да ги *** слоно в гората, *** и пущиняците, а Нова тв се излагат, нивото им падна супер много

31

aylin

преди 16 години

e naistina malko se gubi smisala no pik namen mi dopada

30

иваня

преди 16 години

най-извратеното предаване на тази що годе добра тв - събират мъже и жени и чакат кога ще се нае,,,т та да гледа народа чист публичен дом ,,,паднахте ми в очите

29

nablyudatel i `itate

преди 16 години

"...вече няма любов, а - само пари и секс...И в политиката е така. Вече няма борба между идеологии и личности. Само пари и секс!

28

преди 16 години

Това шоу е единственото, което НЕ промива мозъци, а напротив - има идея. И тя е - болното наше общество с болните фалшиви, меркантилни връзки, които се разпадат при първото изпитание, защото вече няма любов, а само пари и секс.

27

хора без работа

преди 16 години

таз година полуостров, догодина цял остров...

26

Дарина

преди 16 години

Изобщо не ми е ясна идеята на шоуто. Как хем знаеш, че те гледат и следят дали ще изневериш, хем въпреки това ще изневериш? Как хем знаеш, че някой те "съблазнява" с користна цел, хем ще му се дадеш? Нали за да зарежеш 2-годишна връзка трябва да имаш сериозно основание. Може ли такова да е 1 от 12 непознати, чиято цел е да останат възможно най-дълго на острова?..Егати фалшивата концепция.

25

goriko

преди 16 години

много моля,спрете тая простотия или я даваите след двадесет и три часа

24

преди 16 години

Защо коментарите писани на латиница не се изтриват директно от самата система? Страшно ме дразни да гледам коментар на латиница,а някои индивиди си позволяват да пишат на латиница с включен Caps Lock . Това е недопустимо!Няма ли модератори?Относно продукцията бих искал да кажа само едно: Ако имате кабелна телевизия,прескочете го този канал. Заливат ни с пошлост и промиват мозъците ни. Не мога да си представя,че това би ми било интересно?

23

hahaha

преди 16 години

Те и двойките са така избрани, че да са някакви по-типични за нашата действителност, от една страна.От друга страна, са избрани така, че да се харесат на изкусителите и на изкусителките. Че, ако не им харесат, онези няма да си правят труда да ги изкушават...Само не очаквайте да гл;едате порно. Само малко еротика, може би. Това шоу набляга на психологията.