9

до 13

преди 4 години

Сети се за случая с инкасото което задигнаха. Човека скоро излиза на свобода, но парите така и не се намериха ;)

8

Анонимен

преди 4 години

интересно, колко трябва да открадне човек, че присъдата да е ефективна, а не условна? Кажете, ако има някакъв таван е важно да го знаем - до колко лева може да крадем без притеснение

7

Радослав

преди 4 години

Как така хем има присъда, хем тя ще се излежава след 4 години? Кои ги пише тия закони бе? Какво ще я чакате 4 години? После да не се чудите защо след 4 години не сте способни да я откриете на адреса и? Хан Крум сигурно се върти като пумпал в гроба си! Това не е правосъдие, а жива порнография на безкрайна степен!!!

6

Анонимен

преди 4 години

Българска работа срама нямате ей!

5

Анонимен

преди 4 години

"...наложено наказание "лишаване от свобода" за три години, чието изтърпяване е отложено за четири години..." - Сигурно ще и осигурят и служебна защита срещу саморазправа от потърпевщите;)С 40 хил. евро след 4 години *** я търси!За едно село 80 хил. са много пари!Такива ако не върнат парите до 3 седмици трябва да ги опознават само по ДНК-то!

4

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3"Граматик" недоучен нито на четмо, нито на писмо - "служителка" не означава "учителка".Може да е домакин, лелка или кой знае още какво.А ти си глътни злобата, за да разяжда само теб, и научи азбуката.

3

не се чудете

преди 4 години

В България кражбата е национален спорт!Поне за някои!

2

Анонимен

преди 4 години

Точно така, щом присъдите са условни- всички можем да крадем. Тоест, у нас кражбата е един вид узаконена. Щом 80 хиляди вече са нищо, ок. Кой как може да си краде.

1

Анонимен

преди 4 години

С тези присъди, всички можем да крадем!