7

Анонимен

преди 4 години

Скоро ще има по-големи сривове не само във Франция. Заслужили са си ги. Прекалено алчни станаха да обслужват корпоративни интереси.

6

Анонимен

преди 4 години

На французи и гърци само им дай за какво да мрънкат.

5

NONA

преди 4 години

MNOGO STRANNO POVEDENIE NA MAKRON.SEKACH NE MU PUKA KVO SE SLUCHVA.. TAKA BECHE I S GELETKITE , DOKATO GO ZAPPLACHIXA I OMEKNA.. XA DA VIDIM TOZI PAT...DA NE GOVORIM CHE TRAMP GO PRAVI NA ***...

4

Анонимен

преди 4 години

На тия очевидно им се плаща, за да всяват размирици. Техният човек започна хубава социална реформа против лежащите на народен гръб - оряза помощите за дълготрайни безработни, като отказа такива за тия, дето не искат да поцчват работа или собствен бизнес. През април се кани да въвежда следваща серия такива мерки. Цяла Европа се нуждае от спешни подобни реформи. Но това е неудобно за САЩ, които не могат да му простят изказванията. Този човек трябва да спечели, а не да загуби следващите избори.

3

Анонимен

преди 4 години

На украинците САЩ им спретнаха един хубав майдан. Такъв, че сега населението се чуди къде да ходи да работи в чужбина.На французите пък им спретнаха жълти жилетки.Та така - който се обявява против тях, все по нещо ще му спретнат. Въпросът е Европа да удържи и да не се поддава на поредния американски опит за световен монопол.

2

Анонимен

преди 4 години

Те тия постоянно са така, явно е нещо френско това. А не са станали по добре от другите западни държави с тоя целия хаос

1

Ром"с

преди 4 години

А у нас -американски газ !