39

корумпирано НПО

преди 4 години

Този Бонев спретна и уж скандал за релсите по Графа защото му бяха бутнали рушвет от австрийската фирма, която беше загубила конкурса. Само като му видя костюма и Ролекса ми става ясно колко е "независим"

38

Lora

преди 4 години

До Анонимен 32 Въпросът не е в прогреса, а в това какво е най-добре за природата, намаляване на въглеродните емисии, запазване чистотата на въздуха и оптимизиране на разходите. Виждаме накъде ни води прогресът- към самоонищожение.

37

Анонимен

преди 4 години

Нищо абсурдно няма за държава, която не е прекрачвала изобщо в 21-ви век. И метлите са ни последната грижа.

36

Аз

преди 4 години

Светофарите в София не се мият и не можеш да разбереш сигнала.Тук не става въпрос само за крайните квартали,а и за центъра.Във Виена се мият всяка седмица,в БГ изобщо не се почистват.Чудя се,госпожа Фандъкова не забелязва ли това като се движи с автомобила си?

35

Анонимен

преди 4 години

Лошото на метенето с метли са техните операторки които доста често се събират на групички за да си говорят но не и за да работят.

34

ляв педал

преди 4 години

Трябва да спасим София от джендърите от Спаси София.

33

Анонимен

преди 4 години

Е как ще е чист възухът след като вместо паркове и градини навсякъде строят блокове?Каквито и катализатори да си сложат просто бетонената джунгла генерира мръсен въздух.Всяко място се застроява,всяка градинка се унищожава строят се някакви бутафорни кошари с огради наблъскани с детски играчки без растителност.Нали растенията генерират чист въздух?Като махнат дърветата и градинките и построят блокове откъде ще дойде чистият въздух?

32

Спаси София лъжат

преди 4 години

Зализания комсомолец Бонев е патерица на ГЕРБ, гласува в Общинския съвет винаги за приятелчетата си които му осигуриха топлото местенце. То е ясно като е 4 поколение комунист.

31

До 29

преди 4 години

Казваш...няма замърсяване на въздуха...браво.Манипулация било на НПО тата.Ела в моя квартал да усетиш миризмата на изгоряло..каквото се сетиш.Егати и промитите.Сигурно вярваш и на гербаджийските глупости...че въздуха си е в норми и е супер.

30

Анонимен

преди 4 години

До LoraТочно така, ръчния труд е най-доброто, това е прогреса, също така трябва да се яздят коне, още по-добре, трябва да се забрани електричеството и като се стъмни всички да заспиват, хем еко, хем здравословно.

29

До Lora

преди 4 години

Щото метлите не струват, колкото някакви си там духалки, за които иска да лобира, *** Лорче. Стопляй по-бързо.

28

Анонимен

преди 4 години

13 000 българи годишно умират като пряко следствие от замърсяването на въздуха - и от къде идват тези данни? Само лъжи и манипулации, това е абсолютна глупост, псевдонаука на макс. Мръсния въздух е поредната НПО златна кокошка, от която едни човечета, източват милиони, но нищо вие вярвайте че днес положението е критично, а преди 30 години всичко е било перфектно - само така, секта облъчване и мятане на пачки.

27

Анонимен

преди 4 години

До Ужасда, така е. Би трябвало да са с шапки на косите. Но всички знаем, че щом е обществено българина не е много загрижен как ще остави след себе си. Мърляви сме си, това е. Нямаме култура на поведение за всякакъв вид обществени места.

26

Софиянец

преди 4 години

За да се намали ползването на автомобили, трябвало градският транспорт да стане бърз и удобен.Затова жителите на кв. Иван Вазов и близката част на Лозенец, до Южния парк хем плащаме най-високите имотни данъци в София, хем сме наказани с разписание на трамвай 1 през цели 33 минути, а трамвай 6 - през цели 17 минути при това със стари мотриси с безкрайно високи стъпала, та майките с колички и възрастните хора отиващи към парка едвам да се качват. Затова гласувахме срещу Фандъкова.

25

Lora

преди 4 години

И какво му е лошото на метенето с метли. Екологично е и не използва допълнителни природни ресурси. Автоматизирането ще доведе до повишаване консумацията на електричество и/или горива и следователно до замърсяване. Аз този младеж не го знам кой е, но очевидно няма единомислие дори по отношение на собствента си стратегия.

24

1

преди 4 години

То е абсурдно и за другите градове! Е Стара Загора и там се разхождат с едни метли, някакви такива ръчно правени с 4-5 клончета. Дядо ми, Бог да го прости, преди 30 години метеше с по-хубави метли на прасетата :). Той си ги правеше. Важното е да варвят програмите и парите да текат. А прашните улици, мръсният въздух, некачествените ремонти.... той м'атряля търпи!

23

хвани ме за маркуча

преди 4 години

Тоя пък умния и красивия се изцепи. Метлата се използва за почистване в редица европейски столици далеч по-напред от *** София.

22

Сата НАТО

преди 4 години

Не са само фаровете.Фаровете са само една капка.Истинският проблем са легналите полицаи, заради които постоянно се тръгва и спира, намалява и ускорява. Стеснените заради велоалеи улуци, заради които висим в задръствания. Фандъкова е физическият убиец на стотици хора чрез мало умните си решения.

21

До Елемаг

преди 4 години

Какви научни трудове си писал бе байно?! Ти си НЕГРАМОТЕН!

20

Анонимен

преди 4 години

От човек с подобна физиономия нищо умно не може да излезе.