50

Анонимен

преди 4 години

Вдигнете им пенсиите ама да не забравите да им вдигнете тока водата и лекарствата че да има баланс... нещастници

49

Сс

преди 4 години

Невероятна бедност, наистина няма такава държава, 3/4 от населението ти да взема до 700лв......няма такъв страхлив и глупав народ

48

Анонимен

преди 4 години

Е да им е честито с тези 40 лв ще пируват и ще им остане - срам ме като чета заглавията за милостинята която раздават, пенсионерите сме обречени ухажвани само по време на избори, но сами сме си виновни докато коментираме от домовете си

47

Анонимен

преди 4 години

Имайте предвид,че тези пари са от бюджета на НОИ,тоест това са от вноските на онези,които работят и плащат високи осигуровки,а коледните 40 лв.се получават от онези с най-малък или нищожен принос,към осигурителната система!

46

До 46 Таня

преди 4 години

Малки пенсии имат и пенсиониралите се по-отдавна. Вероятно майк.a ти е такъв случай. Пенсиониралите се през през последната една година имат 11% по-високи пенсии от пенсиониралите се 2 години преди тях, при равни други услояия - трудов стаж и размер на вноските спрямо средния осигурителен доход. Пенсиониралите се преди 15 години имат над два пъти по-ниски пенсии от пенсиониралите се сега пак при еднакъв трудов стаж и осигуровки.

45

Таня

преди 4 години

Майка ми цял живот е работила втора категория труд,в тъкачница,на три смени .Сега е глуха,професионално заболяване се води,но пенсията и е 375лв с вдовишката добавка от починалият баща ми.Никога не е крила доходи,просто заплатите в провинцията винаги са били малки.Сега като богата няма коледна добавка.

44

Анонимен

преди 4 години

Значи има за пенсионерите, които когато са работили са укривали доходи и са се осигурявали на минимална заплата и няма за пенсионерите, които не са укривали доходи, докато са работели.

43

До 42

преди 4 години

А кой мислиш плаща на дебело.гъзите министри и депутати?Нали пак от нашия джоб излизат тлъстите им заплати и неконтролируеми разходи.

42

Анонимен

преди 4 години

Гласувайте пак за ГЕРБ и догодина и толкова няма да има.Те са си купили когото трябва и не им дреме за вашите гласове.

41

Анонимен

преди 4 години

Излиза че НОИ ги дава тези пари, според неграмотните манипулатори, наричащи се журналисти, а всъщност истината е, че тези 50 млн. излизат директно от нашите джобове.

40

Анонимен

преди 4 години

Не ви ли е срам,бе?Така да се подигравате с възрастните хора.Ояли се властници,бездушни чиновници,мафиотска държава.

39

Анонимен

преди 4 години

В Испания при пенсиика от 657? , коледната добавка са допълнителни 657? ,

38

анон

преди 4 години

Много пари бе! Кво ше ги правят хората толкова много?!

37

Северозапад

преди 4 години

Мдааа...а Хамстера даваше и коледни, и великденски добавки на ВСИЧКИ пенсионери! А сега уж сме по-богати (според Пунта Мара), ама за "богатите" пенЦии добавки йок!?

36

Анонимен

преди 4 години

от тези 40лв държавата ще си прибере 8 под формата на ДДС50 милиона за пенсионерите, я при държавните служители КОЛКО ще е в тотал?

35

Ss

преди 4 години

А за другите пенсионери където цял живот са бачкали и плащали няма ли да има?

34

КУкурИГУ

преди 4 години

То затуй последните седмици катаджиите стоят на гюме като гладни вълци - да избият тия 40 лв. от чужд джоб, че да има 13 заплата за нашите хора в администрацията. Все повече стават пущините, все по-лакоми, а пък иначе гласуват. Няма как!

33

Анонимен

преди 4 години

А КОЛКО СУХО ЩЕ ВЗЕМЕ БОКО ОТ УКРАЙНА КЪДЕТО ПРОВАЛИ ЮЖЕН ПОТОК СЕГА ПРОВАЛЯ ТУРСКИ ПОТОК.....

32

Повече от щедро!

преди 4 години

Това са цели 3 буци истинско сирене, без палмово масло. Ще има да ядат...

31

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Не НОИ,а Боко развърза...кесията,дайте да бъдем...коректни към генерал-губернатора,че ще се...обиди.