25

Крис

преди 4 години

Зелените рекетьори пак са в атака!

24

Todor R

преди 4 години

Зелените са виновни за всички проблеми с това коя територия за какво е след като набутаха половината страна по лъжлив начин в Натура.

23

Анонимен

преди 4 години

БЕЛЕВ МНОГО ЛЪЖЕ ЗАЩО МУ СЕ ВРЪЗВАТЕ. ДВЕТЕ ДИРЕКТИВИ ОТНАСЯЩИ СЕ ЗА ЗОНИ НАТУРА СА ТРАНСПОНИРАНИ В БЪЛГАРСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО - ЗАКОН ЗА БИОЛОГИЧНОТО РАЗНООБРАЗИЕ. ПО НАСТОЯВАНЕ НА БОЛШЕВИШКО ЗЕЛЕНИТЕ (ТАКИВА КАТО БЕЛЕВ) ТОЗИ ЗАКОН Е ЕДИНСТВЕН В ЕС, КОЙТО ПРЕВРЪЩА 35% ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ В РЕЗЕРВАТ. ВЪПРЕКИ ВСИЧКО, НЯМА ПРОБЛЕМ ДА СЕ СТРОИ В УРБАНИЗИРАНА ТЕРИТОРИЯ!!! ТОЗИ ЧОВЕЧЕЦ ПОСТОЯННО ЛЪЖЕ, ДА МУ МИСЛЯТ ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ В СОФИЯ. ЗАЩО С ЛЮБОВ МЕДИИТЕ РАЗПРОСТРАНЯВА МУШЕНГИИ

22

Анонимен

преди 4 години

Мутрите продължават с окупацията...

21

Роб на влаЗта

преди 4 години

Ми тава е хубаво .Така няма да се свлича брега на морето.Да се циментира цялото пък ние ще си ходим на море в Гърция и Турция.

20

до 20

преди 4 години

Ей, не ти знам годините, ама Синеморец е гранична зона. Не е в моя двор, ама е в моята държава. Преди години се минаваше през КПП. Не може *** да строи навсякъде. "Някой във вашия двор казва ли ви какво да правите?" - О, драги, пробвай се да си построиш един краварник в двора си и да видиш как ще се появят 100 комисии. Толкова ли си наивен?

19

Анонимен

преди 4 години

Човека си е извадил всички разрешителни и си строи на неговия парцел. Някой във вашия двор казва ли ви какво да правите? Който не иска да се строи, да вади пачката, да купи частните парцели и да си прави после каквото си иска като станат негови.

18

Бизнесмен

преди 4 години

Утре взривявам скалите над плаж Силистар да си заравня място за новата ми вила, басейна и паркинга за Ес-ката. Канала вече съм го пуснал надолу към пясъка. Ще се къпете в *****....

17

Анонимен

преди 4 години

Е и? Какво само се плаче, че ще се бетонизира? Нали затова избрахте/избрахме/назначихме гербавите кметове и кметици? Те не го правят от вчера или онзиден, за да вярва някой, че те ще променят нещата!Ако някой все пак го е вярвал, занчи нещо не му е наред с мисленето!

16

безделник

преди 4 години

Цялата местност Поляните е парцелирана и е в готовност за строителство. Очакват се само хората с големите пари. А за пречиствателна станция за отходните води пари няма...

15

Щирлиц

преди 4 години

Какво дремахте до декември,цяло лято проспахте,ей!Ето затова /не/обичам демокрацията.

14

Анонимен

преди 4 години

Докато не се съсипе изцяло крайбрежието няма да мирясат. У нас всичко е съгласувано с народонаселението, ти си дава разрешение за това.

13

Анонимен

преди 4 години

Частно море не е за народа. Бетон ще се лее и шампанско.

12

Анонимен

преди 4 години

Още преди 10 год. беше съсипано това прекрасно място, но явно са останали някоя и друга свободни скали.

11

Анонимен

преди 4 години

Българското Черноморие е само за богатите. Бедняците да бягат в Гърция на плажа. Частноморието не е за голтаци, софияци и други просяци.

10

хм

преди 4 години

предатели са местните жители, че не се задействат

9

мак

преди 4 години

Когато вече ще бъде застроено всяко кътче, дано да им дойдат като туристи само пия.нд.ури. Пожелавам и го.

8

народа е за!

преди 4 години

Нека леят, имаме пълно доверие на нашия смел генерал!Един народ една партия един велик водач!

7

one way

преди 4 години

държавата загива бавно........и сигурно.....

6

Анонимен

преди 4 години

Смисълът е да си начешат бедното его и да си мислят, че дето стъпят - там владеят света и всичко е тяхно.