6

(-_-)

преди 1 година

Турция така ще го издуха в близките години, че просто не е истина.. Достатъчно грях си акумулираха с това, че купуваха петрол от ИД, а кюрдите, които преследват скоро ще устроят грандиозно парти с фойерверки!

5

баста

преди 1 година

Това са гръцко-турски взаимоотношения.Защо ни занимавате? Турски и гръцки сайтове пишат ли когато имаме българо-македонски проблеми?

4

Ястреб Османлията

преди 1 година

Този "фелдмаршал" Хафтар след като се провали като главно-комнадващ във войната между Либия и Чад, избяга в САЩ. Над 20 години живя във Вирджиния, на няколко километра от централата на ЦРУ в Ленглей. ЦРУ му помогна да напусне Либия и през цялото време работеше за американците срещу Кадафи. Той е един от основните огранизатори на размириците в Либия, които доведоха до ликвидирането на Кадафи и разпадането на Либия като държава. Накратко - един предател на страната и народа си!

3

Yarak Icin Sahin

преди 1 година

Слава на свободен Кюрдистан!

2

Ястреб Османлията

преди 1 година

На турски има една поговорка, която гласи "Димята пиринче гидеркен, евдеки булгурдан олдук!"
Страхувам се, че това ще е ситуацията на Гърция след време. Защото ... никой в Турция не е забравил за 16'те турски острова в Егейско море, дадени незаконно на Гърция от Италия в края на ПСВ. Островите Кипър и Крит са между тези 16 острова.

1

Анонимен

преди 1 година

Шат... на патката главата и едно на нула за Гърция.